- Konular
- 249
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sXe 12.3 Inexinferis FX series çok önceden yayınlandı.Ben daha detaylı sağlam bir konu açma gereği duydum.Kimse çalışmıyor virüs var yalan dolan demesin boşuna hile de hiçbir sıkıntı yok %100 çalışıyor.
Anlatım ;
CS 1.6 v23patch yükleyin.
Hileyi indirin.
Loader.exe çalıştırın ve load a basın.
sXe 12.3 i açın.
Counter Strike a girin ve 2 tane uyarı gelecek tamam diyin.(1 tane gelir 2.si gelmez ise masaüstüne dönün tekrar oyuna dönün gelir)
F4 basın menüden istediğinizi açıp kapayın.F3 ile de hileyi kapatıp açabilirsiniz.EKRAN AYARINIZ OPENGL OLMALI !
CS 1.5 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x1000.
Video;
VurisTotal :
[/CENTER]Arkadaşlar sXe 12.3 Inexinferis FX series çok önceden yayınlandı.Ben daha detaylı sağlam bir konu açma gereği duydum.Kimse çalışmıyor virüs var yalan dolan demesin boşuna hile de hiçbir sıkıntı yok %100 çalışıyor.
Anlatım ;
Hileyi indirin.
sXe 12.3 i açın.
Counter Strike a girin ve 2 tane uyarı gelecek tamam diyin.(1 tane gelir 2.si gelmez ise masaüstüne dönün tekrar oyuna dönün gelir)
F4 basın menüden istediğinizi açıp kapayın.F3 ile de hileyi kapatıp açabilirsiniz.EKRAN AYARINIZ OPENGL OLMALI !
CS 1.5 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x1000.
Video;
VurisTotal :
Point Blank New Wh Wallhack indir |
[/CENTER]
Anlatım ;
Hileyi indirin.
sXe 12.3 i açın.
CS 1.5 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
Video;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VurisTotal :
[/CENTER]Arkadaşlar sXe 12.3 Inexinferis FX series çok önceden yayınlandı.Ben daha detaylı sağlam bir konu açma gereği duydum.Kimse çalışmıyor virüs var yalan dolan demesin boşuna hile de hiçbir sıkıntı yok %100 çalışıyor.
Anlatım ;
Hileyi indirin.
sXe 12.3 i açın.
CS 1.5 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ:
Video;
VurisTotal :
Point Blank New Wh Wallhack indir |
[/CENTER]
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...