Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben bu çarı iyi biliyorum diğer ismden tanıdım tam bir hac.k çarı belkide 4 kez bann yedi bu çar yani bir bann daha yerse süresiz oluyor bu çara para verilmez
bu char 1 kere ban yedi oda 2 sene evvel ve hac.k kullanmaktan degil. voltajda azalma oldu pc kapandı modem kapanmadı tekrar girince öteki beni oyun dışarı atmamış 2 tane benim char oyunda gözükmüş ve 15 günlük ban yedi hemen durumu z8 e yazdım 3. gün banımı açtılar. z8 e bişeyler yazınca siteden kırmızı bir zarf işareti cıkıyor orada kayıtlı normalde görünmüyor. üzerinede ribbonumu istedim sistem buna musait değil dediler 15 günlük banı 3. gün açtılar fakat ribbonumu vermediler. Bütün yazışmalar kırmızı zarf işaretinde kayıtlı. İftira atarken dikkat edelim. Gerekirse alacak kişi 3 gün bekler (cevap 3 günde geliyor) z8 e yazarız öğrenir sonra alır.
Abicim benim yaşım 35 charı 32 yaşımda açtım hacle hukla işim olmaz her akşam işten gelince 1-1.5 saat takıldım aha bu seviyeye geldi farm filanda yok bu charda.
Almak isteyen alır. sen char experimisin abicim? kac tane char alıp sattın? Ben bu chara 3 milyon 2 yüzbin zp çektim. Hiç hac yaparmıyım sence? Ha honorablesi olunca ben bu charı harcadım zp ye eşdeğer türklirasına satacaksam onuda alırım merak etme sen alacaksan yollayayım z8 e 1000 dolar koysunlar oraya bütün ribbonları. Herşeyin bir değeri vardır. Alacaksan söyle. Sana aynı charın honorablelisi 3 bin dolar.Charın fiyatını sadece honorable belirliyosa sanada teklifim bu 3 bin doları çocuk esirgeme kurumuna yatır makbuzunu bana faxla 5 güne honorablelisi senin charın hem sen hayır işle hem ben işleyeyim. 200 lirayada satacağıma paraya ihtiyacım yok bir internet kafeye girerim bir çocuğa veririm ömür boyu hayır duasını alırım daha iyi. 80 yaşınada gelse hatırlar beni. Sen 200 liraya bu chardaki zp silahlarından sadece 3 tanesini al erkek derim sana. Ve sana bir abi tavsiyesi kimsenin malını kötüleme. İleride ticaret hayatına atılacaksın. ALACAKSAN AL ALMAYACAKSAN GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ. HELE HELE İFTİRA HİÇ ATMA BAK ORADA ÖNCEKİ NİCKLERİ YAZIYO BU CHAR 2-3 AYDIR BU NİCK İLE OYNUYOR. AMA CHAR 3 SENELİK. HATTA DAHA FAZLA.
ALMAYA NİYETLİ ARKADAŞLAR ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM A DAN Z YE CHARIN HERŞEYİNİ DÖKÜMANLI ÖĞRENEBİLİRLER. CHARA BAĞLI MAİL ADRESİNDE Z8 SITESİ MAİL YAZIŞMALARINDA PAYPAL DA HEPSİ MEVCUT.
Abicim benim yaşım 35 charı 32 yaşımda açtım hacle hukla işim olmaz her akşam işten gelince 1-1.5 saat takıldım aha bu seviyeye geldi farm filanda yok bu charda.
Almak isteyen alır. sen char experimisin abicim? kac tane char alıp sattın? Ben bu chara 3 milyon 2 yüzbin zp çektim. Hiç hac yaparmıyım sence? Ha honorablesi olunca ben bu charı harcadım zp ye eşdeğer türklirasına satacaksam onuda alırım merak etme sen alacaksan yollayayım z8 e 1000 dolar koysunlar oraya bütün ribbonları. Herşeyin bir değeri vardır. Alacaksan söyle. Sana aynı charın honorablelisi 3 bin dolar.Charın fiyatını sadece honorable belirliyosa sanada teklifim bu 3 bin doları çocuk esirgeme kurumuna yatır makbuzunu bana faxla 5 güne honorablelisi senin charın hem sen hayır işle hem ben işleyeyim. 200 lirayada satacağıma paraya ihtiyacım yok bir internet kafeye girerim bir çocuğa veririm ömür boyu hayır duasını alırım daha iyi. 80 yaşınada gelse hatırlar beni. Sen 200 liraya bu chardaki zp silahlarından sadece 3 tanesini al erkek derim sana. Ve sana bir abi tavsiyesi kimsenin malını kötüleme. İleride ticaret hayatına atılacaksın. ALACAKSAN AL ALMAYACAKSAN GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ. HELE HELE İFTİRA HİÇ ATMA BAK ORADA ÖNCEKİ NİCKLERİ YAZIYO BU CHAR 2-3 AYDIR BU NİCK İLE OYNUYOR. AMA CHAR 3 SENELİK. HATTA DAHA FAZLA.
ALMAYA NİYETLİ ARKADAŞLAR ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM A DAN Z YE CHARIN HERŞEYİNİ DÖKÜMANLI ÖĞRENEBİLİRLER. CHARA BAĞLI MAİL ADRESİNDE Z8 SITESİ MAİL YAZIŞMALARINDA PAYPAL DA HEPSİ MEVCUT.
Son düzenleme:
Ha bu arada ben charıma zp leri kendi iş yerime bağlı kredi kartı kullanarak çektiğim için char işyerimin malıdır. Alıcı arkadaş 18 yaşından büyükse kendisine faturalı olarak +kdv ile charı verebilirim. Faturalı olduğu için sözleşmede yapılabilir 2 taraflı imza atılır. İcine sinmezse her faturalı mal gibi 15 gün içinde iade etme hakkı doğar. Sözleşmeye sadece iade edilebilir fakat aynı ürünle değiştirilemez ibaresi koyarız çünkü aynı chardan başka yok. Stoktaki son ürün
Benden kaynaklı birşey çıkarsa en yakın tüketici koruma derneğine gider 2 lira verir bi dilekçe yazar tüketici koruma tabiri caizse ağzıma ....çar. 500-1000 liranın katı katı ceza öderim. Yani ben charıma güveniyorum. Hatta bilgisayar yazılımı gibi gösterebiliriz. Alıcı arkadaşıda bu sayede korumuş oluruz. Sözleşmeye charın şifayen öğrenilen bilgilerinide koyarız.
kendimi mesai saatleri içinde gibi hissettim ben zaten butun gün bunlarla uğraşıyorum. Ama sözleşme için 18 yaşını geçmesi gerekiyor sanırım ben yarın bunu avukatıma bir sorayım. Size cevaplarım.
Benden kaynaklı birşey çıkarsa en yakın tüketici koruma derneğine gider 2 lira verir bi dilekçe yazar tüketici koruma tabiri caizse ağzıma ....çar. 500-1000 liranın katı katı ceza öderim. Yani ben charıma güveniyorum. Hatta bilgisayar yazılımı gibi gösterebiliriz. Alıcı arkadaşıda bu sayede korumuş oluruz. Sözleşmeye charın şifayen öğrenilen bilgilerinide koyarız.
kendimi mesai saatleri içinde gibi hissettim ben zaten butun gün bunlarla uğraşıyorum. Ama sözleşme için 18 yaşını geçmesi gerekiyor sanırım ben yarın bunu avukatıma bir sorayım. Size cevaplarım.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)