- Konular
- 131
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Admınle konusma dıyologumuz!..
Bunun uzerıne Admıne su soruyu yonelttım
frbaba6161 isimli carı kardeşim acmıstı benım carlarında hepsı 85 den asagı degıl carı pazara bırakırsam bırı serbst acar kser dıye edıtlerın hepsını [17]
ImNummerFour karakterını acarak tum edıtlerı ona aktardım.
2 gun oncesıne kadar mukemmel ılerleyen satışlarım bır an oyun kapanması ve yetkılılerın oyunu duznlerken sıfremı degıstırmelerıyle satışlarım durdu ve bu yetkılılerın boyle bızı takmamaya devam etmelerı benım abartısız 500 TL'mi yırtıp atmaları demek oluyor.
Bu konuyu acmamın sebebı Magdurıyetımı bıldırmek.
Bu konuya acıklık gelmeden kılıt atılmasını ıstemıorum!...
admin' Alıntı:bozik' Alıntı:Hesap id :frbaba6161
Char id : ImNummerFour
Admınım carımın sıfresı yanlıs gorunuor ılgılnırmısn!..
ılgıleneceksenız sıze zahmt bır cevap yazın Sık sık msj atmıyam!.
Bazı oyuncuların şifresi değiştirildi güvenlik için siteden şifremi unuttum diyerek yeni şifre oluşturabilirsin
Bunun uzerıne Admıne su soruyu yonelttım
frbaba6161 isimli carı kardeşim acmıstı benım carlarında hepsı 85 den asagı degıl carı pazara bırakırsam bırı serbst acar kser dıye edıtlerın hepsını [17]
ImNummerFour karakterını acarak tum edıtlerı ona aktardım.
2 gun oncesıne kadar mukemmel ılerleyen satışlarım bır an oyun kapanması ve yetkılılerın oyunu duznlerken sıfremı degıstırmelerıyle satışlarım durdu ve bu yetkılılerın boyle bızı takmamaya devam etmelerı benım abartısız 500 TL'mi yırtıp atmaları demek oluyor.
Bu konuyu acmamın sebebı Magdurıyetımı bıldırmek.
Bu konuya acıklık gelmeden kılıt atılmasını ıstemıorum!...
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,652
- DevLira
- -3
konuyla ilgili satış yapman ya da başka şeyler yapman bizi ilgilendirmiyor.
Bir sorun var ki bazı önlemleri almaya çalışıyoruzki bazı şeyler bekliyor Bu konuda anlayışlı olmanız gerekiyor.
Bir sorun var ki bazı önlemleri almaya çalışıyoruzki bazı şeyler bekliyor Bu konuda anlayışlı olmanız gerekiyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...