- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Diger Konumda Söylemiştim S4 League Rehberi Açıcam Yine Resim Koymasını Öğrensem Hiç Sıkıcı Olmıycak Malesef 
Arkdaşlar Bunun Rehberi Olamaz Çünkü Oyuna Üyelik Alıp Girdiginiz Anda Heycandasınız Ve Oyun Season 3 e Geçti Ve Bambaşka Güzellikler Kazandı
Fazla Yazmıycam Oyunda 3tane Slot Yeri Vardır Benim Tercihim Silahlar
1.Slot:Submachine Gun
2.Slot:Revolver
3.Slot: Dagger
Biraz Daha Uzatayım Sizin Hatrınıza
Arkadaş Modlarımızı Sunup Bitircem Oyundan Rehber Olmuyo Çünkü ''Yayımcısı:Alaplaya''
Modlar:1.Arcade2.Team Death Macht 3.Touch Down Mode
Arkadaşlar Touch Down Mode TD Modudur ''Fumbi'' Adlı Sevimli Bir Yaratığı Kule Gibi Bir Yerde Lazerlerden Sıyrılarak Trick Adı Verdigimiz Numaralar Veya Yolu Uzatarak Da TD Atabilirsiniz Ama En çok Kullanılan Mod :Team Death Macht
Bi Teşekkür Alıyım Lütfen Eğer İşinize Yaradıysa

Arkdaşlar Bunun Rehberi Olamaz Çünkü Oyuna Üyelik Alıp Girdiginiz Anda Heycandasınız Ve Oyun Season 3 e Geçti Ve Bambaşka Güzellikler Kazandı

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Fazla Yazmıycam Oyunda 3tane Slot Yeri Vardır Benim Tercihim Silahlar
1.Slot:Submachine Gun
2.Slot:Revolver
3.Slot: Dagger
Biraz Daha Uzatayım Sizin Hatrınıza

Arkadaş Modlarımızı Sunup Bitircem Oyundan Rehber Olmuyo Çünkü ''Yayımcısı:Alaplaya''
Modlar:1.Arcade2.Team Death Macht 3.Touch Down Mode
Arkadaşlar Touch Down Mode TD Modudur ''Fumbi'' Adlı Sevimli Bir Yaratığı Kule Gibi Bir Yerde Lazerlerden Sıyrılarak Trick Adı Verdigimiz Numaralar Veya Yolu Uzatarak Da TD Atabilirsiniz Ama En çok Kullanılan Mod :Team Death Macht
Bi Teşekkür Alıyım Lütfen Eğer İşinize Yaradıysa