B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nostale Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ria

Level 3
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Çoğunuz Rehberlerde Sorun Çekiyosunuzdur Bunu Size Kolay yapıcam

Oyunun Ana Sayfası:

Oyunun Üye Olma Yeri:

Evet Böyle Üye Alıp İndiribilirsiniz Ben Konuya Geçmek İstiyorum Yeni Olduğumdan Resim Koymayı Bilmiyorum:)

Arkadaşlar Oyunda 3 Karakter Vardır.
1. Savaşçı
2.Okçu
3.Büyücü
Ama Başlangıçta Maceracı Olarak Başlarsınız Zor Kısım Orası Ondan Sonra Meslek Seçtiğiniz İçin Kolaylaşçak Meslerklerin Kötü Yanları:

Arkadaşlar Her Mesleğin İyi Ve Kötü Yanı Vardır.Büyücüyü Tanıtıyım Size:
Arkadaşlar Büyücü Fazla Mana(MP) Tüketiyor Normal Vuruşu 10Mana Ama İyi Vuruyor O Yüzden Olursanız Faydam Olsun 2. Savaşçı:
Arkadaşlar Savaşçı,Okçuları Öldürebilir Ama Okçular Kaçarsa Okçular Öldürebilir Ama Savaşçılar Büyücününde Yakınındaysa Eğer En Güçlü Skill'ini Atarsa Ölür 3.Okçu:
Arkadaşlar Okçular Söylediğim Gibi Genelliklere Öldürür Ölmez O Yüzden Bunda Pek İyi Degilim K.b.

Eveet Splere Geçelim İsterseniz Savaşçı Sp1:
Arkadaşlar Savaşçı Sp1 ''JackPen''Adı Verilen Ve Çevikliğinden Çabucak Öldürbilir Hemde Kaçabilir Çünkü Emin Degilim Ama İş 18'deydi Sanırım ''Depar'' Adlı Bir Skill Geliyo Bu Sizin Kaçmanıza Yarımcıdır.

Arkadaşlar Tek Sp1 Leri Ve Sp4 Leri Tanıtıcam Zamanım Yok Kusura Bakmayın Eveet Geçelim Okçu Sp1 E:

Arkadaşlar Okçu Sp1 Çabuk Öldüren Ve Savaşçı Gibi Yüksek Vuran Ve Çabuk Kaçan Bir Tür Bu Sefer Durum Farklı Ama Sp1li Savaşçılar Sp1 Li Okçuları ''İş 16'Da Geliyodu Sanırım'' Bir Şaşırtma Darbesi İle Şaşırtır Ve Öldürebilirler Ama Büyücülerde ''İş 20'De Gelen Büyük Meteor''Adlı Skill İle Tek Atabilirler Ama Okçular Tek Atabilir Anında O Yüzden Sp1 Büyücüyü Anlatamıycam Zamanım Daralıyo O Yzden Perileri Açıklıyım:

Arkadaşlar Periler Sp'lerde Yardımcı Olup Fazla Vurmaya Yarıyorlar En Fazla Lvlleri 50 Ama Peri Kanatları İle 25Lvl Artar Sanırım 1. Savaşçı Sp1 Perisi:
Ateş.
Sp2 Perisi:
Su.
Sp3 Perisi:
Işık.
Sp4 Perisi:
Gölge.Bu Arada 4Perimiz Vardır Önemli Mission(Uzay Zaman Taşları) Larında Gelir.
Okçu'Nun Perileri:
Sp1 Perisi:
Su
Sp2 Perisi:
Gölge
Sp3 Perisi:
Ateş
Sp4 Perisi:
Işık
Gelelim Büyücüye:
Sp1 Perisi:
Ateş
Sp2 Perisi:
Işık
Sp3 Perisi:
Su
Sp4 Perisi:
Gölge

Evet Arkadaşlar Zamanım Yok O Yüzden Bu Kadar Sunabildim.Rep Alırsam Daha Çok Sevinirim Bir S4 League Rehberi Yapıcam Yakın Zamanlarda :ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri