Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

RPMobile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SystanbuL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Projemin adı RPMobile yani Ruzgarweb Putty Mobile

Bilindiği üzere putty için mobil olarak yazılmış uygulamalar var lakin symbian işletim sistemi gerektirmekte ve çok az telefon desteklemekte birde bunun java versiyonu var günümüzde javasız telefon neredeyse yok artık ben düşündüm taşındım şöyle bir sistem yapmaya karar verdim şöyle dandik bir resim ortaya koydum :m08:

79cnz.jpg

Yazılı Olarak

Örn :

CH Kapandı VDS Ana Makinaya Sinyal Gönderdi > Ana Makina Sinyalı Mesajların Gönderileceği Panele İletti > Panel SMS'i Müşteriye İletti > Müşteri Telefonundan Bizden Aldığı Program İle Bağlanıp CH'Lerini Tekrar Aktif Etti

Bu İşlemin SMS Ulaşımına Kadar Toplam Süresi 1.5 Dakika Olarak Planlanmıştır 1.5 Dakika Sonrasında CH'leri Aktif Etmek Müşteri Sorumluluğuna Kalıyor

Başka Bir Örnek

VDS Saldırı Alıyor FTP'de Bulunan SH Sayesinde İP Adresini Ana Makinaya İletiyor > Ana Makina İP İle Saldırı Türünü Panele İletiyor > Panel Müşteriye Uyarı SMS'i Yolluyor > Müşteri Tercihine Göre İsterse Saldırıyı Telefonundan Girerek İP Blokluyor ve Kesiyor İsterse Bize 1 Kısa Mesaj İle İstek Yolluyor Biz Bloke Ediyoruz.

Sistem Java Olduğundan Neredeyse 4 Yıl Öncesinde Çıkmış Telefonlarıda Desteklemekte Sistemi Diğer Firmalara Kiralamak Düşüncesindeyim.

Geliştirmede Yardımcı Olmak İsteyen Arkadaşlar info@ruzgarweb.com Adresini Ekleyebilirler Tabiki Payını Alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri