Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Öneri | 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan badie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 134
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili yüksek kademeli abilerim,ablalarım ve kardeşlerim.

Günümün %70 ini Turkmmo.com'da geçiriyorum.
Gözüme takılan ve beni mutsuz eden bir durum var.
Forum yavaş yavaş aktifliğini yitiriyor.Ancak bu benim düşüncem.
Bunu giderebilmek için benim sizlere bir kaç önerim var.
Çok basit bir öneri.Sadece forum içerisinde bulunan etkinlik ve uygulama sayısı arttırılırsa forumdaki bu aktifsizlik giderilebilir.
Ve bir şey daha var.Turkmmoda gereksiz açılan konular fazla ve bunlara geç müdahale ediliyor.Hatta bazen bildirildiği halde konu kapatılmıyor.Bununla ilgili tavsiyem şudur;Forum içerisinde bulunan Uzman Üye,Deneme Moderatör,Moderatör,Süper Moderatörlerin biraz daha dikkatli olmaları gerekmektedir.Bazı kişiler görevini çok iyi yapıyorken bazı kişiler yapamıyor.

Benim 1 tanede kişisel bir sıkıntım var.Bazı açtığım gerçekten sabitlenmeğe yakışan konularım var.Bu konularımın altına da Üyeler,TM Üyeler sabitlenebilir,güzel v.b olumlu yorumlar yapıyorlar.Buna göre davranarak bölüm görevlisine veya süper moderatörlere başvuruyorum sabitlemeleri için Ret/Kabul cevabı gelmiyor.Bu ilgisizlik gerçekten beni çok üzüyor.

Lütfen bu yazdıklarımı 1 kere gözden geçirin.Belki ben yanlış anlamışımdır bazı yazdıklarıma.Ancak gerçekten forumda bir durgunluk var.İlgisizlik var.

Hepinize iyi günler dilerim.

Forum gittikçe büyüyor,aktifliğini kaybettiğini zannetmiyorum.
İlk olarak yönetim üyelerinin kalitelerine,ilgilenmelerine,dikkatli olmalarına siz değil admin karar verir.
Elimizden geldiğince ilgilenmeye çalışıyoruz, 1 günde fazla sayıda konu açılıyor. Şikayet ettiğiniz konular ile ilgilenilmemesi söz konusu olamaz.

Yönetim üyeleri,bölüm editörleri, açtığınız konuyu sabitleyeceğiz diye söz vermiyorlar. Konu bölüme yararlı ve gerekli ise zaten siz istemeden sabitlenir.

Kısacası, forumda ilgilenilmeyen konu,incelenmeyen bölüm, yoktur. Varsa bir şikayetiniz admine bildirebilirsiniz.

Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri