farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Giden 120 TL oLsun :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan durmazcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

******4406 nolu numaradan odeme bıldırımı yaptıgımız car Adı KoNLaFe den bı ıtemı kendı carıma aktardım Teror e ay kılıcı nı aldık once Teror 3 gun ban yedı bızde cıft el denıyelım dedık ıyı performans alamamıstık ay kılıcından terorde 3 gun ban yıyınce kalkıp ept aldık oda 1 gun sonra yok oldu bu gun teror carım acıldıqında ıse o ay kılıcı da kaybolmus bır halde bulduk pekı bısı dıcem alan her kısının ıtemı kayboluyormus bıldıqım kadarıyla oyundada sordum sorusturdum kayboluyorsa neden hala nesne markete satılıyor bılgısı olmayan arkadaslarda alıyor ozaman ısınız daha zor bı hale gelmezmı yada tam tersı ısınızemı gelıyor :) nese konu kapatılmaz ısh hemen kı arkadaslarda gorup faydalanır ıyı forumlar kolay qelsın

Oynadığın server :
Hesap id :
Char id :
Bu bilgileri gönder inceleyelim, itemi satın aldığınız hesap bilgilerine göre gönder. Şuan oyunda bir item kaybolma sorunu yok fakat belli tarih aralığında marketten alınan bazı itemlerde bu sorun oluyor. O tarih aralığında da item alan 15 kişi falan var çoğunun mağduriyetini giderdik. Sende gönder bir inceleyelim eğer bizden kaynaklıysa mağduriyetini gideririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri