Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Sabit İp Server Karakterden Atmayan Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masterfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Zaten bu tavrından dolayı yazmıştım yukarıda yazdıklarımı. Alıntıyı eksik yapmışım haklısın. Üstte yazdıklarının altında verdiğin bilgilerin eksik olduğunu farkedip devam etmiştim. Bahsettiğim şey ;

Kapalı bir ağda kurulmuş sunucular "local server" yani "yerel sunucu" dur. Vbox ile kurulduğu için o sunucu yerel sunucu olmak zorunda değildir. Gerekli ayarlar ile dış ağda da çalışabilir.

Yukarıda yazdığım sebepten dolayı surakopf olmadan da bağlanabilirsin bu senin konuya ne kadar hakim olduğun ile alakalı.Gerekirse kendin yazarsın betiğini (programıını) bağlanırsın. Ayrıca ikinci bir donanımada ihtiyacın yok.Konsol bağlantısı ile yaparsın yapacağını.

Kalabalık bir oyuncu listen olacak vede profesyonel kasılmadan oynatacağım diyorsan en iyisi iyi bir donanımı komple kiralamaktır. VPS kesinlikle bu tür bir işin çok çok uygun bir seçenek değil ancak olmaz da demiyorum yanlış anlaşılmasın.. Belki Cloud teknolojisi ile işler değişebilir. Evden yayın konusuna katılıyorum. Ancak 5-10 arkadaş bir araya gelerek oynanacaksa VS sunucusu gibi oda olabilir.

Ve son olarak ta polemik olsun diye veya senin bilgilerini küçümsemek için değil genel bir tepki olsun diye yazmıştım ilk yazdığımda o anda sen örnek oldun sadece. Belki gereksiz gibi gelebilir bir çok kişiye ancak birçoğunuz için burada paylaştığınız bir çok bilgi o kadar boş ve gereksiz ki. Videoların yüzlercesini izledim.Neredeyse tamamı ezber. Bazılarına hakkını vermek lazım ciddi çaba sarfetmişler. Forumdaki MOD arkadaşlara kolaylıklar diliyorum bu sebepten. Çaba gösterip iki harfi Türkçeye çevirdi diye uzman olan larda var forumlarda, gerçekten programlama okuyan veya bunu hobi olarak yapanlarda. Ve hatta pvp için harcadığı zamanı yenisini yazmaya harcasa şu an bitirmiş olabilecekler bile var buralarda. Bilgi paylaşıldıkça güzeldir ama "DOĞRU" olduğu sürece.
Yapmak istediğim çok basit bir şekilde
"Oğlumun ricası üzerine evde basit bir pvp kurmak." tı. Bense neredeyse % de 99 u işe yaramayan atık,kulaktan duyma,eksik ve saçma sapan bilgilerin arasından 146 gb gereksiz paket,oyun dosyası ve video izledikten sonra forumlarda çatacak birşey bulmuşum sanırım.Kişisel olarak algılama.
oydee

cevap bekleyen muhattap olduğumuz şu kişileri sen zaten tanımlamışsın yazında yani daha balık tutamayana balık tut demeye benziyor bu üstelik balık tutumasınıda göstermeden e daha neyi anlatacaksın yapılabilir edilebilir oluşturulabilir konsol bağlantısıydı saklanarak çalıştırılabilir de falanda fıstıkta bilmiyor değiliz

ama önce bi tespiti koyalım koyduğun haldede balığı direk tuturuyosun bilmedikleri halde o zaman koyacaksın bi proje ortaya bak ben bunu yaptım ahanda kanıtım herkezlede paylaşıyorum dersin o zaman o yazdıklarının altını doldurmuş olursun kusura bakmayasın çoğunluğun gelişmişlik düzeyi iyi olmadığından geriside teferruatta kaçar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri