Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

Sıkıcı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dzgn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hep aynı tarz, birbirinin kopyası durumundaki serverlardan sadece ben şikayetçi değilim sanırsam. Artık farklı, çekici, cazip, eğlendirecek server yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kurmayı bilsem tereddütsüz kurarım fakat bilmemek kötü ne yazık ki :( Tek isteğim sadece benim isteğim olduğunuda düşünmeyerekten farklı, yaratıcı ve değişik bir server neden olmasın ?

Haklısın kardeşim serverler birbirinin kopyası bir server 15 20 lira herkes alıyor ve hepsi birbirinin aynısı,hepside 1 2 aylık serverler..Server fiyatları artsın herkes alamasın,server satanlarda ayrı ayrı filesler çıkarsın hep yeni farklı şeyler olsun herkesede farklı filesler versinler 1 filesi 2. kişiye vermesinler.Güzel fikir aslında seninkide.

Gına geldi gerçekten. Tr'yi bir zamana kadar oynayabiliyoruz oda sıkıcı olmaya başladı. Şöyle uzun ömürlü, sıkıntımızı alacak, her şeye yönelik olmalı, oyunu boşa oynamamalıyız, vakit kaybetmemeliyiz, az ve öz oynamak istiyorum. Uzun zamandır 2 ay oldu 30dk'yı aşkın bir serverda oyun oynadığımı hatırlamıyorum saatlercede oynamakta değil söylemek istediğim 2 saat olur ortalama ama doğru olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri