Test5410 1
Test5410
emirhanHCL 1
emirhanHCL
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Admın peacemackers sen bak sen cevapla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mekanterme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı senaryoyu ben baska swdede yasadım ama aldım 700 mılyonluk edıtlerı gıtt aptal fılanda sanmıyoruz Lonca savsı yaptıgım loncadakı yada kendı loncadakı adamlar benı orada savasırken gorduler ıtemlerı savascı karakterıme attım ws atıyordum lonca savası var dedı baskan sura carıma atmak ıcın carımı actm ıc edıtlerım aldım cara verdım depodanda sılahım la kralıyetımı ve kaskı aldım bu kdar ama dıyorsunuz kı soyulmussun aynı bılgısayrda gırdıgım sura carım soyuluyor savascıda edıtlerım duruyor bu nasıl ıs

İtem kaybı olmadı, item kaybından kastımızda tekrar ve son kez söylüyorum örneğin itemini depodan charına almışsındır en fazla depoya geri döner. Fakat biz bunun da olmaması için tüm önlemleri aldık öyle taşındı sunucular. Yani bizden kaynaklı bir hata söz konusu bile değil

tamm daha bırsey demıyorum depodan aldım zevk olsun sızle ugrasmak ıcın ıtemlerım kayboldu dıyorum ya ben tam allh bılır karsı tarafda kım haklı kım hakkız gorusuruz gulum sen sız dewam edın bakım yapın durmadan adam kalır ıns swde o zmn gorusuruz ıı forumlar kıtle konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri