Metin2 mod

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KROAPO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 430

KROAPO

Level 3
Konular
50
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ßASTAN dİYORUM ALNTIDIR
Başka Sitelerde Olabilir ama turkmmo da sadece bende Başlıyorumm...

v2 deki Özellikler... ÇALIŞMASI İÇİN Metin 2 Mod 2010 un Yüklü Olması Gerekiyor... Çünkü Bu Bir Part v2 ; ) Metin 2 Mod 2010 Aşağıda Mevcut Şimdi İndirin Altındakiler v2 Partına Aittir... Dahada Aşağıdakileri Bulun Ve O Alternatif Linklerden Birini İndirin...
DOWNLOAD LIsteSi!!

Hepsini Rar Şifresi LoRTGeN dir..

İndirme Linkleri Çalışmassa:
http://uploaded.to/file/95gstn

Yüzde YÜZ ÇALIŞIR..
Download Sitelerinde Size Enter Pasword Uyarısı Verirse Onuda LoRTGeN Yazın...

AnlaTım..

Linkleri Yeni Eski Die Ayırdım Ama O Sadece Linklerin Ömrü Açısından... İndirdiğiniz Dosyalar Hep Aynı Bir Link Çalışmazsa Diğerine Geçin...

Şimdi Nasıl Yapacağınızı Anlatiyorum Bilenler Bilir Bilmeyenlere Yaziyorum...

1*Önce Oyunu Kaldırın Tekrar Kurun ...
2*Sonra Rar Dosyasını Açın Ve İçinde Ne Var Ne Yok Komple Metin 2 yi kurdugunuz yere ?:/Program Files/Metin2_Turkey in içine atın değişimi kabul edin sonra ?:/Program Files/Metin2_Turkey/lortgen.exe den oyuna girin...

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 163KB.

Nasıl Yapılır ?? :Öncelikle.. Rar Dosyasını Program Files e Atın Metin 2 nizin Kurulu Olduğu Program Files e Metin 2 nizin Kurulu Olduğu Dosyanın İçine Atmayın.. Program Files e Atın !!! Sonra Klasöre Çıkartın Değişimi Onaylayın Tabi Metin 2inizi Metin2_Turkey Adında Kurduysanız Öğle Kurmadıysanız Klasöre Çıkartın Ve İçindeki Dosyaları Metin 2 yi Kurduğunuz Yere Atın...

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 542KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 756KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 391KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768 and weights 469KB.

İndirdim Kurdum Olmadı Diyen Arkadaşlarıma Daha Demeden Cevap Veriyorum Önce Aşağıdaki Bulunan Linklerdekilerden birini indirin ve metin 2 mod tr 2010 u kurun ondan sonra v2 yi kurabilirsiniz....

Arkadaşlar Beklediğiniz Metin 2 Mod Turkey 2010 Karşınızda... police26 Gururla Sunar.. !!
BİTMEDİ..
*Bağlantı Hatası Sunucuya Bağlanıyor Donuklukları Yok
*Yalnız Fy Longju Oynayanlar K.bakmasın :S İp Sini Bulamadım Ama Zaten Pek Kişi Oynamıyor
*Fy Longjuyt2 Ninkini Koydum Ama Gerçek İp Si İle
*Daha Hata Yok !!
*Görevler Türkçe
*Slotların Adları Türkçe... !! ve görelebilir...
*Gardiyan Çalışıyor..
*Şehir Bekçisi Hariç Tüm NPC Lerin Adları Türkçe...
*Dönüşüm Küreleri Kullanılabilir Ve Neye Dönüşeceğiniz Yazar...
*Eksik Olan Ve Kullanılamayan İtemler Yenilendi Kullanılabilir...

Bir Teşekkür Bir Rep Yeter

İyiki Varsın:
İYİKİ VARSIN TURKMMO

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)