Mesaj panosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

CrazyAlkan

Twitch.tv/CrazyAlkan
Konular
14,630
Online süresi
9h 11m
Reaksiyon Skoru
8,946
Altın Konu
3
Başarım Puanı
708
MmoLira
-6,246
DevLira
0
Ticaret - 100%
7   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

MESAJ PANOSU
Transformice Çılgın Fareler, oyunu henüz yeni olmasına rağmen yoğun ilgi çekmektedir. Birkaç yorumu paylaşarak sizlerinde oyun hakkında kafanızda birşeyler canlamasını istiyoruz.
@ ekşi sözlük: insanı manyak eden oyun. 5-6 saattir deli gibi oynuyorum, şuan bu satırları yazarken oyundaki köprüler gibi harfler kayıyo o derece.
@ ekşi sözlük: izlemesi ve oynaması gülmekten öldürecek derecede güzel olan oyun.farelerin hareketleri, şamanların salaklıkları ve diyaloglar birleşince mükemmel bir browser oyunu oluveriyor ve bağımlılık yaratıyor.
@frmtr web tabanlı fare oyunu muhteşem hepinizi bekliyorum
@paticik farenizle peyniri kapıp deliğe girmeye çalışıyorsunuz. çok zevkli bir oyun =)
@itüsözlük şu aralar benimde arada takıldığım, ilginç bir browser flash tarzı oyunlarındandır.
@incisözlük son 3 gündür bunu oynamaktan başka bi şey yapmıyodum şaman olunca da dayanamıyom herkesi gebertesim geliyo aha da yedim banı. 3 gün sonunda normal hayata dönebilirim artık ccc şamanizm ccc

Teşekkürler,

Rica ederim

Teşekkür.

Zevkli oyun tabiki canlansın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)