cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

PaSsi0N Hırsızlıgı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Manken24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yok vedat ne yanlış anlicam sen dğruları söyledin hata benim olan oldu artık yeterki bu adam cezasını çeksin benim amacım o

Kanıt yetersiz, itemlerin geleceğini pek düşünmüyorum. Fakat Admin'lerimiz yoğun değilse ticaretleri izleyecek zaman bulur ve elbetteki bulur diye düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah.. Geçmiş olsun kardeşim.

Kanıt yetersiz gibi gözüküyor, haklısın; fakat bu adamlar çarlarının soyulduğunu nasıl kanıtlayabilir? Bir giriyorsun çarda hiç item kalmamış? Bu sunduğu kanıtlar bile yeterli bence.

Valla Düne Kadar Elimde Kanıtta Yoktu , Yok Eğer İlgilenmezse En Başta da Belirttigim Gibi Oyunu Savcılıga Verecegim.

konunun başından beri okudum bu mesajına kadar ne yapabilirzi onu düşünüyordum açıkçası. Fakat madem savcılığa gitmeyi düşünüyorsun bizim yapabileceğimiz birşey yok, savcılığa git biz de hesabına girilen tüm iplerin dökümlerini onlara verelim onlarda araştırıp hesabına girilen tüm yerlere baskınları yapıp bulacaklardır çalanları.
Hep söylüyorum bizi böyle tehdit etmeye kalkanlara yapabileceğimiz hiçbirşey yok maalesef.
Adam akıllı birşeyler istemeye karar verirsen bana pm atabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri