Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Alex Yönetime Başvurdu .!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

alex11.jpg

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmak için sarı-lacivertli yönetime başvurdu.

Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasındaki yerini çoktan alan kaptan Alex de Souza, önümüzdeki yılın sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetime resmen başvurdu.

İki sezon daha futbol oynadıktan sonra sporculuk yaşantısını noktalamayı düşündüğünü dile getiren Brezilyalı oyuncunun “2013 yılında bitecek sözleşmemi bir yıl daha uzatıp sarı-lacivertli forma altında futbolu bırakmaktan yanayım. Ben burada mutluyum ve hâlâ Fenerbahçe'ye hizmet edebileceğime inanıyorum. Son karar sizin” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle istemediğini ve kalan futbol yaşantısını Türkiye'de geçirmek istediğini belirterek yönetime net mesaj veren Alex bugün ülkesine gidecek. Sarı-lacivertli ekibin en değerli oyuncusu olarak tarihe geçen Brezilyalı oyuncunun bu isteğini teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın nasıl karşılayacağı bilinmezken, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bu isteğe olumlu baktıkları öğrenildi.

İNDİRİM YAPMIŞTI!

Alex, Bursaspor maçı sonrası da Aykut Kocaman'a bu konuda şu mesajı göndermişti: “Fenerbahçe'de futbolu bırakma ihtimalim yüksek görünüyor. Bunu şu anki şartlara göre söylüyorum. Önümüzde kontratımın devam ettiği 1 sene daha var. Kariyerimi devam ettirmek istiyorum. Hocamızın da yeni sezonla ilgili planları var. Eğer hocamız, yönetim kurulumuz, kulübümüz bu plan dahilinde benimle olmak istediklerini söylerse, burada devam edip, ardından futbolu bırakmaktan mutlu olurum. Planlar dahilinde değilsem, yoluma devam edip sonra futbolu bırakabilirim”.

Brezilyalı oyuncu yılda kazandığı 3,5 milyon eurodan önemli miktarda indirim yapmış, iki yıllık yeni sözleşme imzalarken yıllık 2,7 milyon euroya oynamaya devam etmişti.

FotoMAÇ

Allahına kurban Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı oyunculardan biri, fenerbahçeli olmasamda ölümüne sevdiğim bi insan. Gerek kişiliğiyle, gerek futboluyla saygı kazanmış bi insan. Ve onada bu yakışırdı, sözleşmesini uzatmak. Helal olsun, haber için teşekkürler :)

Allahına kurban Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı oyunculardan biri, fenerbahçeli olmasamda ölümüne sevdiğim bi insan. Gerek kişiliğiyle, gerek futboluyla saygı kazanmış bi insan. Ve onada bu yakışırdı, sözleşmesini uzatmak. Helal olsun, haber için teşekkürler :)

Yorumun için teşekkürler kardeşim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri