- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar sampa yeni basladım ve suan 3sorunla karsılasıyorum yardım ederseniz sevinirim
1-)sampı açıyorum server seçiyorum oyun açılıyor ama sol üstte server didn't respond gibi birşeyler çıkıyor
2-)yukardaki gibi olunca kapatıyorum baska server deniyorum bazen aynı sekilde oluyor bazende you are banned from server yazısı cıkıyor
3-)bazende oyuna giriyor girdiği zamanda sadece oyuncular gözüküyor baska hiçbirşey gözükmüyor.gözüküyor fakan çok bulanık biçimde ne oldugu belirsiz şeyler gözüküyor bide arabalar normal göüküyor bunun dışında hersey bulanık gibi gözüküyor
bunlardan herhangi birine bile yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
1-)sampı açıyorum server seçiyorum oyun açılıyor ama sol üstte server didn't respond gibi birşeyler çıkıyor
2-)yukardaki gibi olunca kapatıyorum baska server deniyorum bazen aynı sekilde oluyor bazende you are banned from server yazısı cıkıyor
3-)bazende oyuna giriyor girdiği zamanda sadece oyuncular gözüküyor baska hiçbirşey gözükmüyor.gözüküyor fakan çok bulanık biçimde ne oldugu belirsiz şeyler gözüküyor bide arabalar normal göüküyor bunun dışında hersey bulanık gibi gözüküyor
bunlardan herhangi birine bile yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaslar 1.sorun çıkıp tekrar girdiğim zaman bazen giriyor fakat sorun neden kaynaklanı bilmiyorum 2 ve 3 daha çözemedim düzelmiyor 3.sü hele bıkıtırıyor.lütfen yarım 3ünden biri dahi olsa tesekkürler
- Konular
- 29
- Online süresi
- 36m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Oyunu Kurup Tekrar Denedinmi ?
- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet denedim sorun aynı
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1. Sorun servere bağlanamamakla ilqili 
2. Serverde Ban yemişsin yada server otomatik banlıyo bir sebepten dolayı
3. Bunu bilmiyorum
Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana +replerinizi eksik etmeyin

2. Serverde Ban yemişsin yada server otomatik banlıyo bir sebepten dolayı
3. Bunu bilmiyorum
Yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana +replerinizi eksik etmeyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)