noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Jadde Saç Konusunda Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bErC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar şimdi şöyle bi sorunum var şapka alıyorum marketten sonra bu şapkayı nasıl çıkarıcam şaçımı takıcam bi saçım var ama çanta bölümünde saç vb yok hiçbi kısımda şapka kısmında üstümdeki şapka duruyo ama ben şapkanın çıkmasını yerine bi saç gelmesini istiyorum bu nasıl olucak.yani istedigimde saçın üstüne şapka takıcam istedigimde şapka çıkcak eski saçımla dolancam.

Ya eşyayı takıtğın bölmede küçük seçenekler var.Oradan giy çıkar diyebiliyorsun.Örneğin kanatın veya şapkan var.Şapkaya bi kez tıkla yukarıda giy/çıkarı bul.O çıkaracaktır.Ama kıyafet pantolon da işe yaramaz çünkü bunları giymek zorunlu

A.V.M. de saç bölümünde sol yukarda Geri tuşu var oa basarsan eski saçın görünür.Ama oyuna ilk girdiğinde zaten sende olan sarı saçtan bahsediyorsan; eğer hediye bi saç gelmişse ve sen kabul etmişsen bidaha o sarı saçı kullanamıyorsun kayboluyor.

Sanırım yanlış anladım ne yazık ki dediğinin yapamazsın şapkalarda saç modelleri gibidir çünkü aynı anda kullanamıyosun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri