Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ünlü reklamcı Ali Taran, önceki gün bir grup arkadaşıyla Rumelihisarında yürüyüş yaptı. Ayşe Özyılmazel le geçen yıl yaptığı sürpriz evlilik 10 ayda biten ve geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanan Taran, Bekârlığa alışamadım dedi. Kendini çok iyi hissettiğini söyleyen ünlü reklamcı, Kalbimi aşka kapattığımı hissetmiyorum. Çok mutluyum. Zaten benim özgürlüğümle ilgili sorun yoktu diye konuştu.
Ali Taran, gazetecilerin, Mutlu musunuz? sorusuna, Görünmüyor mu mutluluğum? Gayet mutluyum. Daha ne kadar olacak, göbek mi atayım! diye cevap verdi. Taran, Ayşe Özyılmazelle boşandıktan sonra kanserden hayatını kaybeden eski eşi Selma Ann Desmondun mezarını ziyaret ettiği iddialarına da cevap verdi: Selmanın mezarına gitmedim ama gidebilirim de, bunda bir mahsur yok...
AYŞE ÖZYILMAZEL'İN O İDDİASINA YANIT
Eski eşi Ayşe Özyılmazelin kendisini evden çıkmayan, asosyal biri olarak göstermesiyle ilgili sorulara Ali Taran, Evet, ne diyeyim? Kötü mü sizce? diye cevap verdi.
Ali Taran, gazetecilerin, Mutlu musunuz? sorusuna, Görünmüyor mu mutluluğum? Gayet mutluyum. Daha ne kadar olacak, göbek mi atayım! diye cevap verdi. Taran, Ayşe Özyılmazelle boşandıktan sonra kanserden hayatını kaybeden eski eşi Selma Ann Desmondun mezarını ziyaret ettiği iddialarına da cevap verdi: Selmanın mezarına gitmedim ama gidebilirim de, bunda bir mahsur yok...
AYŞE ÖZYILMAZEL'İN O İDDİASINA YANIT
Eski eşi Ayşe Özyılmazelin kendisini evden çıkmayan, asosyal biri olarak göstermesiyle ilgili sorulara Ali Taran, Evet, ne diyeyim? Kötü mü sizce? diye cevap verdi.