Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
char id:
server:
bugda kaldığı yer:
ile belirtilerek adminin açtığı bu konunun altına cevap olarak bilgileri yazdım ve charım bugdan kurtulacağı için çok sevinmiştim. fakat 2 gün geçtiği halde charıma hala girememekteyim ve ek olarak mmomt2 nin destek bölümü nede bunu bildirdim ve hala da ordanda cevap alamadım. ve gerçekten beklemekten daraldık yeni bi edit aldım ve bu bug olayı yüzünden hala silahı takamadım bile lütfen artık bu işi biraz hızlandırın..
JrFiend
Venus
Balıkçı Barınağı
Teşekkürler...
server:
bugda kaldığı yer:
ile belirtilerek adminin açtığı bu konunun altına cevap olarak bilgileri yazdım ve charım bugdan kurtulacağı için çok sevinmiştim. fakat 2 gün geçtiği halde charıma hala girememekteyim ve ek olarak mmomt2 nin destek bölümü nede bunu bildirdim ve hala da ordanda cevap alamadım. ve gerçekten beklemekten daraldık yeni bi edit aldım ve bu bug olayı yüzünden hala silahı takamadım bile lütfen artık bu işi biraz hızlandırın..
JrFiend
Venus
Balıkçı Barınağı
Teşekkürler...
Son düzenleme:
http://www.turkmmo.com/mmomt2-bug-ve-hata-bildirimi/2008582-bugda-kalanlar.html
Bu konuya yazmalısınız ayrıca;
Bu konuya yazmalısınız ayrıca;
Konuyla ilgili mayıs ayı başına yetiştirmeye çalışıyor yeni bakımı. Bakımla birlikte buga girmeyeceksiniz arkadaşlar. Ek olarak mars ve jüpiter için editsiz item satışı yapılacak marketlerde açılacak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...