- Konular
- 168
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bir Bilişimden vps sunucu alacağım metin2 server kuracagım gmlik yaptim ama hiç sw kurmamıştım site ve kurma hakkında bana yardımcı olacak kaliteli referanslı bir bilişim arıyorum
- Konular
- 1,464
- Reaksiyon Skoru
- 1,642
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 295
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
herşeyi kurup teslim ediyoruz standart files standart site tasarımı
siteadi.tk bu sitenin yonetimi hariç metin2yonetim.in ve adminpanel007 veriyoruz
oyun içi ayarlamalari kendiniz yapabilirsiniz cok ugraştirici saatlerimizi alicak oyun içi destekler için ücret aliriz p npc koy g npc koy 5 efsun koy gibi böle kolay istekler sorun degildir ama 1 saat fln ugraştircak istekler ücretilidir
etkenbilisim.com sitemiz metin2 ye tiklayip fiyatlarimiza bakabilirsiniz . hayirli forumlar dilerim .
siteadi.tk bu sitenin yonetimi hariç metin2yonetim.in ve adminpanel007 veriyoruz
oyun içi ayarlamalari kendiniz yapabilirsiniz cok ugraştirici saatlerimizi alicak oyun içi destekler için ücret aliriz p npc koy g npc koy 5 efsun koy gibi böle kolay istekler sorun degildir ama 1 saat fln ugraştircak istekler ücretilidir
etkenbilisim.com sitemiz metin2 ye tiklayip fiyatlarimiza bakabilirsiniz . hayirli forumlar dilerim .