Merhaba arkadaşlar resimdende anlaşılacağı gibi darkorbit adlı oyun için proxy ayarlarını hilenin ayarına çevirmiştim ve tekrar eski haline çeviremiyorum
charles proxy adlı bir hile programında oyunla ilgili hile açacağım ama bir türlü şu proxy ayarı eski ayar üzerinden işlem yapıyor ne yaptıysam olmadı tüm tarayıcıları sildim ama hala aynı proxy ayarı işlev görüyor bunun sebebi ne olabilir eski ilk oldugu gibi olan proxy ayarıma nasıl dönebilirm yani kendi proxy ayarıma yardım lütfen konu günce 7/24 konuya bakacağım lütfen yardım EDİN
RESİMDE CEKTİM LİNK :
d 1 2 0 5 . h i z l i r e s i m . c o m / x / 5 / 5 c k 8 2 . j p g
charles proxy adlı bir hile programında oyunla ilgili hile açacağım ama bir türlü şu proxy ayarı eski ayar üzerinden işlem yapıyor ne yaptıysam olmadı tüm tarayıcıları sildim ama hala aynı proxy ayarı işlev görüyor bunun sebebi ne olabilir eski ilk oldugu gibi olan proxy ayarıma nasıl dönebilirm yani kendi proxy ayarıma yardım lütfen konu günce 7/24 konuya bakacağım lütfen yardım EDİN
RESİMDE CEKTİM LİNK :
d 1 2 0 5 . h i z l i r e s i m . c o m / x / 5 / 5 c k 8 2 . j p g
Son düzenleme:
ayarlar>gelişmiş seçenekler>proxy ayarlarını degiştir>yerel ag ayarları>proxy sunucusu yazan yer işaretliyse o işareti kaldır ve kaydet düzeliyo
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)