Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

adliyelik bi mevzu var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkay4555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar cocugun bırı face ustunden bana kufur ettı ana bacı bende bunu kufur ettım sonra. Olaydan 1-2 hafta sonra msjları kurcalarken gordum kufur etmısın hayırdır dedım nolcak ... filan demeye başadı sonra ben bunu gordum ve ara sokağa bekliyorum dedım ve kendısı abısıyle bırlıkte geldı ben bu cocugu dovdum ertesi gun bu mıde kanamasımı ne gecırmıs doktor raporu fılan polise gitmişler polis benım ifademi filan aldı bendede kafada şişiklik var bende darp ve hakaret yedim bunu şikayet ettim bu şahıs şikayetini cekmezse nolur yasım 13

eğer anlaşırsak karşılıklı şikayetleri geri çekçez

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu tür olayları burada paylaşmak yerine özel mesaj sistemini kullanınız.Hoş olmayan birşey.
Bildirildi.

arkadaşlar cocugun bırı face ustunden bana kufur ettı ana bacı bende bunu kufur ettım sonra. Olaydan 1-2 hafta sonra msjları kurcalarken gordum kufur etmısın hayırdır dedım nolcak ... filan demeye başadı sonra ben bunu gordum ve ara sokağa bekliyorum dedım ve kendısı abısıyle bırlıkte geldı ben bu cocugu dovdum ertesi gun bu mıde kanamasımı ne gecırmıs doktor raporu fılan polise gitmişler polis benım ifademi filan aldı bendede kafada şişiklik var bende darp ve hakaret yedim bunu şikayet ettim bu şahıs şikayetini cekmezse nolur yasım 13

eğer anlaşırsak karşılıklı şikayetleri geri çekçez

Bu konular üzerinde eğitim almış ve tecrübeli olan kişilerle ve aile büyüklerinizle konuşmanız daha uygun olacaktır. Onlar size yapılması gereken hususlarda yardımcı olacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri