mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

HoLLyPoWeR KAÇIŞ İYİ BAKIN !!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardacan24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 623

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben inandırmak için laf konuşmuyorum ss de tek kişi var oda benim neyin derdindesiniz :D yalanmı söylüyom ss leri atıyom işte heryerde bahane buluyonuz çekemiyonuz !

phahhaa rdacan kendni benim yerime koydu sanki :D ulan tamam yalancısnda körmüsn kendi attığın ss te kendini yalanlıosun :D ismleri kapatman orda oyuncular olup bana dalmadığı anlamına gelmiyor :P ama neyse artık ws de atamıyacağın için sna bişi sölemeye acıyorum ARDACIX :D
Not: setine savaşçı seti aldın bu yüzden ws atamazsn artk benimle ;)

phahhaa rdacan kendni benim yerime koydu sanki :D ulan tamam yalancısnda körmüsn kendi attığın ss te kendini yalanlıosun :D ismleri kapatman orda oyuncular olup bana dalmadığı anlamına gelmiyor :P ama neyse artık ws de atamıyacağın için sna bişi sölemeye acıyorum ARDACIX :D
Not: setine savaşçı seti aldın bu yüzden ws atamazsn artk benimle ;)

Yav semih sanki sura seti varken ws ye mi gelebiliyordu tek basına nerde gördn bunu sadece güvenli bölgede baska yerde hiç bir yer. Anca bir kac kişi dalarlar sonra da kesdik derler tek1 suskun ardacan hepsi aynı

Arda senın nasıl bir adam oldugunu bılıyoruz.Bir ara bazılarınıne ditlerini çaldın .Kendınce kendını adam sanıyosun adam ol aklını alırım .D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri