- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar kendim 124 lw e kadar kullandıgım bugları sizlerle paylaşacagım oyunu bırakıyorum bu yüzden artık herkez kullansın istedim bu bugları buglar prograsızdır yani keylooger felan yok ..
Bugları videoya aktardım verecegım linkte videosu var hadi güle güle kullanın
Bir teşekkürü esirgemeyin ...
Link
Not:
Eger videoyu acamassanız java ve adobe surumunuzu güncelleyin ve java ya onay verın ..Bazen sorun olabılıor java da javayı calıstırmak istiyonmu die soruyor bu seferlik evet diyin sonra biraz bekleyin sonra java gene uyarı verıcek bır pencerede ona run dıyın ve sorun cozulmus olacak internette daha detaylı arastırabilirsiniz ıyı gunler
Bugları videoya aktardım verecegım linkte videosu var hadi güle güle kullanın
Bir teşekkürü esirgemeyin ...
Link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:
Eger videoyu acamassanız java ve adobe surumunuzu güncelleyin ve java ya onay verın ..Bazen sorun olabılıor java da javayı calıstırmak istiyonmu die soruyor bu seferlik evet diyin sonra biraz bekleyin sonra java gene uyarı verıcek bır pencerede ona run dıyın ve sorun cozulmus olacak internette daha detaylı arastırabilirsiniz ıyı gunler