- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler öncelikle pvplerde kılıc bıcak ciftel hp herkesde var fark yaratmak istiyorsaniz bunlarin üstüne ok savunmasida eklemeniz şart.(Getirmek baya zordur ama imkansız değil.Eğer efsun botu gibi bişey kullanmayı düşünüyorsanız unutun kesin ban yersiniz ve efsunlari sizin sectiginiz sirayla gelmesi neredeyse imkansiz ama ortlarda ise yariyo ama dedigim gibi kesin ban yersiniz.)
Savaşci itemleri efsunlarini bana göre en iyilerini yazcam eksiğim yanlişim varsa özür diliyorum.
Zırh=Hp/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi/Ok savunmasi(Bana göre zırha ateş savunmasina gerek yok.Taşlar= Savunma/Yaşam taşi(ama pvpde hp oranlari yüksekse saçma olur onun yerine Hız taşi)/Koruma taşi
Papuc=Hp/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi/Ok savunmasi(OK YERİNE KİRİTİKDE MÜTİŞ OLABİLİR.)
Kolye=Hp/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi/Ok savunmasi(OK YERİNE KİRİTİKDE MÜTİŞ OLABİLİR.)
Bilezik=Hp/Yari insan/Büyü savunmasi/Ates savunmasi/Rüzgar savunmasi
Küpe=Hp/Yari insan/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi
Kask=Hp/Yari insan/Büyü savunmasi/Ates savunmasi/Rüzgar savunmasi
Kalkan=Yari insan/Sersemlik/Güç/Beden ataklarini bloklami diğer bloklamanin adini hatirlamiyorum suan
Silah=Yari insan/Güç/Kritik/Delici(YADA ZEHİRLEME)/SERSEMLETME(SUPER BİSEY)
Diğer karakterleride yazicam takipde kalın.
Savaşci itemleri efsunlarini bana göre en iyilerini yazcam eksiğim yanlişim varsa özür diliyorum.
Zırh=Hp/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi/Ok savunmasi(Bana göre zırha ateş savunmasina gerek yok.Taşlar= Savunma/Yaşam taşi(ama pvpde hp oranlari yüksekse saçma olur onun yerine Hız taşi)/Koruma taşi
Papuc=Hp/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi/Ok savunmasi(OK YERİNE KİRİTİKDE MÜTİŞ OLABİLİR.)
Kolye=Hp/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi/Ok savunmasi(OK YERİNE KİRİTİKDE MÜTİŞ OLABİLİR.)
Bilezik=Hp/Yari insan/Büyü savunmasi/Ates savunmasi/Rüzgar savunmasi
Küpe=Hp/Yari insan/Kılıç savunmasi/Bıçak savunmasi/Çiftel savunmasi
Kask=Hp/Yari insan/Büyü savunmasi/Ates savunmasi/Rüzgar savunmasi
Kalkan=Yari insan/Sersemlik/Güç/Beden ataklarini bloklami diğer bloklamanin adini hatirlamiyorum suan
Silah=Yari insan/Güç/Kritik/Delici(YADA ZEHİRLEME)/SERSEMLETME(SUPER BİSEY)
Diğer karakterleride yazicam takipde kalın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...