s3style Level 4 Katılım 31 May 2009 Konular 58 Mesajlar 361 Reaksiyon Skoru 12 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 15 Gün Başarım Puanı 87 MmoLira -1 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 5 Nis 2010 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Öncelik S.a Bunun Adına Konular Var Ama Bazi Seylerini Kafadan Atiklari Kesin Pvp Serverlarda Genelikle iYiLestirme Saman Aciyorum Cok iYi Bildimi Saniyorum Ve Anltaiym Öncelikle Skileri Böle Master Ediceksiniz Sirasi 1]iYilestirme 2)Simsek Atma 3)Simsek Cagirma 4)Simsek Pencesi 5)Diger Hiz iLe Saldiriyi Siz Secin Fark Etmez Zeka Ve Savunma Samanda Önce Gelir Lonca Savaslarinda Cok Önemli Rol Oyunar Atakla oLsun Can Doldurmasiyla Olsun PvP Serverlarda Baan Göre 10NUmara Saman Ben HeallerQues 8e Tek Wslerde Ölmedim Öldürdüm Size Kalmis AMA Saman Kasmak Zordur Sefasi Güzeldir Hadi aeo Baska Saman iLe Sorulariniz iCin Özel Msj Biraka Bilrsiniz
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! Öncelik S.a Bunun Adına Konular Var Ama Bazi Seylerini Kafadan Atiklari Kesin Pvp Serverlarda Genelikle iYiLestirme Saman Aciyorum Cok iYi Bildimi Saniyorum Ve Anltaiym Öncelikle Skileri Böle Master Ediceksiniz Sirasi 1]iYilestirme 2)Simsek Atma 3)Simsek Cagirma 4)Simsek Pencesi 5)Diger Hiz iLe Saldiriyi Siz Secin Fark Etmez Zeka Ve Savunma Samanda Önce Gelir Lonca Savaslarinda Cok Önemli Rol Oyunar Atakla oLsun Can Doldurmasiyla Olsun PvP Serverlarda Baan Göre 10NUmara Saman Ben HeallerQues 8e Tek Wslerde Ölmedim Öldürdüm Size Kalmis AMA Saman Kasmak Zordur Sefasi Güzeldir Hadi aeo Baska Saman iLe Sorulariniz iCin Özel Msj Biraka Bilrsiniz