Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cloud ( Bulut Sunucu ) Hosting Nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Victus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cloud ( Bulut Sunucu ) Nedir ?

Bulut sunucu, vps tabanda kullanılan virtualizasyon yazılımlarla bölüştürülen sanal sunucuların aksine, kullanılan özel yazılımlar sayesinde yüksek performanslı çalışan fiziksel bir sunucudan birden fazla bölümleştirilerek oluşturulan bir sunucu hizmeti çeşitidir.

Cloud ( Bulut Sunucunun ) Farkı Nedir ?

Bilinen VPS hizmetinde sanal sunucunuz yüzdesel olarak limitlendirilir ve ana sistemi ortak kullanır. Bulut sunucuda ise fiziksel sunucudan dinamik olarak özellikler verilir. Bulut sunucuda işlemciden belli bir dinamik limit alırsınız, satın aldığınız paketlerde belirtilen GHZ değerinden CPU değerini %100 olarak kullanabilirsiniz. VPS hizmetinde OS olarak Linux-CentOS işletim sistemi kullanabilirsiniz. Bulut sunucuda ise, tam bir fiziksel sunucu gibi çalıştığından dilediğiniz işletim sistemini kullanabilirsiniz.

Cloud Sunucu Cpanel İle % 100 Uyumlu mu ?

Bulut Sunucunuzu Türkçe cPanel/WHM kontrol paneli sayesinde hiç bir uyumsuzluk sorunu yaşamadan tam randımanlı biçimde yönetebilirsiniz.

Cloud ( Bulut Sunucu ) Hangi İşletim Sistemlerini Destekler ?

Bulut sunucunuza, fiziksel bir sunucuya kurulabilen tüm işletim sistemleri kurulabilir. Windows, CentOS, Redhat, FreeBSD gibi tüm işletim sistemleri gerçek bir sunucuya kurulur gibi kurulur. Bu seçeneği siparişinizin 2.adımda seçebilirsiniz.

Sonuç olarak cloud hosting , ölçeklenebilir hostindir diyebiliriz. Klasik hostingden daha esnek, kaynaklar ve maliyet açısından daha verimli ve daha sorunsuz bir hizmet sağlar. Yurtdışında cloud hosting sağlayan firmalara örnek olarak Rackspace, Joyent, TerreMark'ı örnek verebiliriz. Yerli olarak da bu hizmeti sağlayan bir çok firma bulabilirsiniz. Bunlar genelde yabancı firmaların reseller'ları oluyor.

Bu bölümde metin2 server kurmak için vps ya da dedicated arıyorsanız,
Hosting firmasıysanız ve vps ve dedicated satışı yapmak istiyoranız
konu açabilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri