- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
L85A1 [Rifle] (GP kutusuna gelebilir)=Zp item shopa geldi bilemedin
-AWM Liquid Metal [Sniper] (Garanti %100 ZP kutusunda veya kuponlarla)=Zp kutuda geldi-1
-Dual Double Barrel [Pistol] (ZP ile günlü yada GP ile item shopta)=gp ile item shopta geldi -2
-HK MP7A1 [SMG] (ZP kutularında)=Couponla geldi bilemedin.
-M16A4 [Rifle] (Item Shopta GP ile satılacak)-M16A2'nin adv versiyonu=couponla geldi bilemedin
-Machete [Knife] (ZP ile item shopta veya kuponlarda)=zp ile item shopa geldi - 3
9 silah yokki aga ben nereye geldiğini 3 yeri tutturdun dedim öyle olmadımı senin yazdıkların yukarda işte
-AWM Liquid Metal [Sniper] (Garanti %100 ZP kutusunda veya kuponlarla)=Zp kutuda geldi-1
-Dual Double Barrel [Pistol] (ZP ile günlü yada GP ile item shopta)=gp ile item shopta geldi -2
-HK MP7A1 [SMG] (ZP kutularında)=Couponla geldi bilemedin.
-M16A4 [Rifle] (Item Shopta GP ile satılacak)-M16A2'nin adv versiyonu=couponla geldi bilemedin
-Machete [Knife] (ZP ile item shopta veya kuponlarda)=zp ile item shopa geldi - 3
9 silah yokki aga ben nereye geldiğini 3 yeri tutturdun dedim öyle olmadımı senin yazdıkların yukarda işte

- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayır mesela ben daha önce kukri gold falan gelirse süper olur dedim sonra cf philiipineste aynısını gördüm,Gatling gun gold'u önceden bilmiştim.Yani patch gelmeden önce tahmin etmiştim demk istiyordum.