bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Metİn2 para kasma teknİklerİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zafer6161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gerçekten uzun zamandır sen o kadar parayı nasıl kastın o itemleri nasıl yaptın gibi sorular alıyorum bu yüzden bir kaç para kasma yolu gösterecem.

1)Madolyan satma=Lvl iniz 40 ile 60lvl arasında ise eger z.maymun zindanı sonuna gidin orayı dönebiliyorsanız 2saat orda kesin göreceksiniz 2 saatte en az 12-13 tane düşürürsünüz madalyon en az çogu serverde 800k-1m arası iyi para gelir.
2)Dolunay satma=Eger lvl iniz 26-30 arası ise özellikle gece yapmanızı tavsiye ediyorum 1-2saat boyunca vahşi okçu ve vahşi uzman kesin içlerinden +lı shirken dolu gby fln düşer 2saat te 20vahşi okçu kesseniz 2dolu 1-2 tane de +lı shirken düşürürsünüz.
3)Orman=Lvl iniz 60-65 arası ise ormana gidin bol bol 80-75metinleri kesin içinden çıkan itemleri iyi para eder.:ka19:
Hak ettiysem +reppp plsssssss

Son düzenleme:
sağol bunlar bilindik şeyler :D sadece sabır gerekli bunları yapmak için o kadar.. zaten oyunda sabırlı kişiler çok güçlü oluyor :D

Arkadaşlar ben 36 lwlim ve hala 500 k paradan yukarısını göremedim bu seviyeye kadarda elime ne dolunay nede kdp geçti bu oyun şans işi şimdiki itemler + ölümcül plaka ve +4 askeri tırmık var

Güzel Olmuş ELine Saglık..:) Hem Öyle Diyorsunuz Ama +6 Keşiş +6 Mızrak +6 Kask filan basın Gidin Maymun zindanına 15-20 Arası Çıkıyor Bana 2 Günde 100 m :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri