- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
sa arkadaşlar vds kiralamayı dusunyorum oncelikle istedıgım şekilde oyun kurulması yapa bilecek olanlar mesaj atarsa sevınırım ozel mesaj atarlarsa cok makbule geçer ben yasım kucuk degıl cogu kucuk yasta vds kıralıyolar onlarla ılgılenmıyolar ılgılenmeme bı durum olamaz ılgılı olanlar mesaj atsın server ozleıklerını konuruz serverım korumalı dısardan gelecek saldırılara karsı soözleşme karsılıgı vds almayı dusunyorum 1aylık degıl uzun omurlu olmasını serverımde en az 100 200 kısı olması ve guzel fıles guzel bır oyun ıstıyorum oyun içine azda olsa yardımı olacak özellikle fırmalar bayılerde olabılır fırmaları guvenlı ıse oyun içi moplar ıtem dusme item çevirme gıbı olayların hazır olması bana tavsıye edecegınız işletim sıztemı hangısı uygun ıse en ıyısını ıstıyorum vds geri kalan şeyleri konuşuruz lutfen fırmalarda 20 25 yaş ustu kısıler bana ulasırsa daha ıyı anlasabılırız saygılar
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 54
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhabalar İletişime Geçiniz Yardımcı Olabiliriz Size Üstadım,
satis@artemisbilisim.com
noc@artemisbilisim.com
satis@artemisbilisim.com
noc@artemisbilisim.com
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 87
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 1 Gün
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Merhaba,
Öncelikle Fiber Dizayn olarak Konuyla ilgili yardımcı olmak isteriz, ayrıntıları msn üzerinden yada Destek bileti göndererek bize aktarabilirsiniz.
Satış Konumuz: TIKLAYINIZ
İletişim Bilgileri :
Web : FiberDizayn.NET
Msn : info@FiberDizayn.NET
Mail : mail@FiberDizayn.NET
Telefon : 0542 498 95 84
Faaliyet Belge No : YS-2243
Öncelikle Fiber Dizayn olarak Konuyla ilgili yardımcı olmak isteriz, ayrıntıları msn üzerinden yada Destek bileti göndererek bize aktarabilirsiniz.
Satış Konumuz: TIKLAYINIZ
İletişim Bilgileri :
Web : FiberDizayn.NET
Msn : info@FiberDizayn.NET
Mail : mail@FiberDizayn.NET
Telefon : 0542 498 95 84
Faaliyet Belge No : YS-2243
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 54
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
merhaba firmayız vergi levhamız var ileri ki günlerde dedicated alacanızı yazmışsınız bizim datacenter dan özel bayiliğimiz var onuda ucuza temin ederiz
gelelim ilkten vereceğimiz vds e
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...99511-zirveservers-kampanya-1-gb-ram-vds.html
bu konuyu inceleyebilirsiniz istediğiniz diğer özellikler için msn den konuşabiliriz
msn : zirveservers@msn.com
gelelim ilkten vereceğimiz vds e
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...99511-zirveservers-kampanya-1-gb-ram-vds.html
bu konuyu inceleyebilirsiniz istediğiniz diğer özellikler için msn den konuşabiliriz
msn : zirveservers@msn.com