HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün forumda gezinirken birşey dikkatimi çekti bakın size göstereyim
Sanırım neyleri söylemek istediğimi anladınız... Dikkatinizi çekmenizi istediğim yer Kırmızı yazılardı. Aradaki farkı farkettinizmi?
Arkadaşlar neden bu kadar hileciyiz? Hiç alnınızın teriyle oynamayı düşündünüzmü? Metin2.biz de günde online olan kişilerin eminim en az %75 sadece metin 2 hileleri bölümüne bakıyor. Birazda düşünün bu oyunu yapan kişiler yaptığınız hile karşılığında ne düşünüyor? Tamam bazı kişiler gerçekten nası hile yapılması gerektiğini biliyor --Aslında ben hiç yapılmamasını istiyorum-- ama bazıları gerçek işin ucunu kaçırıyorlar...
Ben metin 2 den başka pyunlarda oynuyorum ve oynadığım tek Türkçe oyun metin 2. Ve oynadığım oyunlarda gerçekten birçok kez Türklerin sohbet konusu olduğunu gördüm. Ve konuşulan birçok yerde "hilebazlık" özelliğimizden bahsediyorlardı :ka24: Lütfen biraz daha az hile yapın veya yapıcaksanız diğer oyunculara biraz saygınız olsun. Türklerin adını böyle kirletmeyelim
Herkese iyi oyunlar diliyorum Lütfen birdaha oynamadan önce söylediklerimi tekrar düşünün.