Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Spiderman Series ™ Peter Parker Fun CLUB !! [REPLI !!]

batuhan1010

Level 5
TM Üye
Konular
89
Reaksiyon Skoru
60
Altın Konu
0
Başarım Puanı
116
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 12 Gün
Online Süresi
1h 23m
MmoLira
5
DevLira
0

Çevrimiçi Hazine Avı ve Nişancılık Oyunu HAWKED Çıktı! Ücretsiz İndirin ve HEMEN OYNAYIN!

Arkadaslar bu grubun acılma sebebi SPİDERMAN'i yasatmaktır.. cunku cocuklugum hep onunla gecti. o benim ilk hayatıma girdiğinde oyuncağı ile girmisti. Ozaman ben yasım sanırım 2 yada 3 tu yasımı pek hatırlamıyorum ama babannemlerdeydim. Babannem bana pazardan onun oyuncağını almıstı. ben onu duvara attıkça o yere doğrutakla atıp geri geri geliyor. Sonra o günden sonra bu kahramandan çok etkilenmiştim işte bu Fanatiklik ordan başlıyor... Yasım 5 e geliyor, Televizyonu açıyorum (daha doğrusu dedem açıyor :m08: ) kanalları dolaşıyor , ve bir çizgi film görüyor ama (tabi ozaman kablo TV vardi ) çizgifilmi begeniyorum fakat hemen bitmisti . (sanırım Eek Strava Ganza) ve FANATIGI oldugum cizgifilm baslıyordu ... aynen söyle : "Az sonra Jetix de ; ÖRÜMCEKADAM" Demisti ve çooooooooooooook (anlatamayacagım kadar ) heyecanlıydım. (ve 5 yasımdan 14 yasıma kadar [2002 - 2010 ] bu dizi seyrettim. aslında jetix kapanmasaydı dahada izleyecektim ama nerde kaldı bizim jetix 'imiz ve yakında Old Nickolodeon ( yenisi değil ) açacağım İnşallah beni anlayan , rep için değil SPİDERMAN'I Sevdiği için gruba katılan vardir.​

Konu Sahibi
Konu Sahibi
batuhan1010

batuhan1010

Level 5
TM Üye
Konular
89
Reaksiyon Skoru
60
Altın Konu
0
Başarım Puanı
116
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 12 Gün
Online Süresi
1h 23m
MmoLira
5
DevLira
0

XxNeRoMaNxX

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
68
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 11 Gün
Online Süresi
19m
MmoLira
3
DevLira
0
Çok sağlam seriydi ya Disney+'ya eklemişler ama alt yazılı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)