- Konular
- 89
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 116
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Online Süresi
- 1h 23m
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Çevrimiçi Hazine Avı ve Nişancılık Oyunu HAWKED Çıktı! Ücretsiz İndirin ve HEMEN OYNAYIN!
Arkadaslar bu grubun acılma sebebi SPİDERMAN'i yasatmaktır.. cunku cocuklugum hep onunla gecti. o benim ilk hayatıma girdiğinde oyuncağı ile girmisti. Ozaman ben yasım sanırım 2 yada 3 tu yasımı pek hatırlamıyorum ama babannemlerdeydim. Babannem bana pazardan onun oyuncağını almıstı. ben onu duvara attıkça o yere doğrutakla atıp geri geri geliyor. Sonra o günden sonra bu kahramandan çok etkilenmiştim işte bu Fanatiklik ordan başlıyor... Yasım 5 e geliyor, Televizyonu açıyorum (daha doğrusu dedem açıyor :m08: ) kanalları dolaşıyor , ve bir çizgi film görüyor ama (tabi ozaman kablo TV vardi ) çizgifilmi begeniyorum fakat hemen bitmisti . (sanırım Eek Strava Ganza) ve FANATIGI oldugum cizgifilm baslıyordu ... aynen söyle : "Az sonra Jetix de ; ÖRÜMCEKADAM" Demisti ve çooooooooooooook (anlatamayacagım kadar ) heyecanlıydım. (ve 5 yasımdan 14 yasıma kadar [2002 - 2010 ] bu dizi seyrettim. aslında jetix kapanmasaydı dahada izleyecektim ama nerde kaldı bizim jetix 'imiz ve yakında Old Nickolodeon ( yenisi değil ) açacağım İnşallah beni anlayan , rep için değil SPİDERMAN'I Sevdiği için gruba katılan vardir.