zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

hack tool has been detected .?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sassakomo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 617

sassakomo

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ya arkadaşlar şimdi size oayı en başından anlatayım ben bi gün oyuundaki hackerlardan sıkıldım dedim artık siz yapıyosanız bende yapıcam dedim. gittim indirdim zYan hack en son sürüm bir güzelde çalıştı yani ama sıkıldım hacki silcektim sildimde ama bundan sonra artık her oyuna girişimde zYan hacki kullananlar bilir Active Hack , Run game without hack , Close game ibi 3 seçenek vardır Bende 2.yi seçtim türkçesi ; oyun çalıştır fakat hacki çalıştırma zaten bu aktive şeysinin neden çıktığınıda anlamadım çünkü hacki silip oyunu yeniden kurdum. her neyse oyuna girdim Servera tıkladım ve : HACK TOOL HAS BEEN DETECTED ( 1398:1:0:0 ) HATASINI ALDIM NE YAPICAM NOLUR YARDIM EDİN ? SIKILDIM ARTIK

Bu hata Bilgisayarınız'daki bir başka probram ile crossfire'nin çakıştığını belli eder.

Açılışta programlarınızı kontrol edin tekrar deneyin

Teşekkür ederim kardeşim , ama ben bu çakışan programı nereden bulacağım ya bıktım valla SFC charım ban yedi 6 gün zaten..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri