Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Botting'den Görüntüler | Gemiler & Topladıkları Uriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NumBeR 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ekLe konuşaLm..

Ne kötülüğümü gördünüz buradan Kanıtlarla sunun , Aksi halde suçlama yaptığın için bann Yersin.Şimdilik bildiriyorum Haddini Bil

Çok biliyosan git kendin al bakalım Sanal Pc alabiliyormusun ?

Kimseyi zorlamıyoruz , Ne yaptığımızıda söylüyoruz.

EKLEME; Bu kendini birşey sanan arkadaşın Aklına uymaya kalkanlar için Link vereyim ;

Sunucular burada ve Fiyatları 5.716,43 TL Kdv Dahil Buyrun İnceleyin alın 7 Yıl garantili :ka19:

Sen haddini bil para kazanarak ne yapcan ?? Hem orası başka magaza bu magazada 378 tl kdv dahil Ben sni bildiriyorum bana orda Kendini birşey sanan diyorsun onun yerin sanal pc almasak bile bedava bot ibot crackla bedava onla hergun evrenız daha fazla kasarsınız !!

Yinede hala bole şeyseniz ... orası size kalmış bu paraları harcarken sizde oturur soğuk su içersiniz!

Sen haddini bil para kazanarak ne yapcan ?? Hem orası başka magaza bu magazada 378 tl kdv dahil Ben sni bildiriyorum bana orda Kendini birşey sanan diyorsun onun yerin sanal pc almasak bile bedava bot ibot crackla bedava onla hergun evrenız daha fazla kasarsınız !!

Yinede hala bole şeyseniz ... orası size kalmış bu paraları harcarken sizde oturur soğuk su içersiniz!

Bak mesajını yöneticiler editledi.Suçlamaya devam edersen bann yiyeceksin !

Paranız yetiyorsa Alın 378TL Ye.

-Elektrik faturasını ödeyebilecekmisiniz ?
-378TL Verebilecekmisiniz ?
-Hiç birşey yapmadan Geminizi bota bırakabilecekmisiniz ?

Ben bunların hepsini 15 Tl Ye yapıyorum.Artık uzatma , muhattapım değilsin.

İsteyen gitsin Bu arkadaşın dediği Pcyi alsın , iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri