Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Alıntıdır.
Para Zarfı Editleme
1. Adım : Filezilla bağlanın.
2. Adım : "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" girin.
3. Adım : "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizininde yanlış hatırlamıyorsam en altta "special_item_group.txt" dosyasını notepad veya notepad++ ile açın.
4. Adım : Açtığınız "special_item_group.txt" dosyasında 50023 ( para zarfı kodu ) bulun oradan kendinize göre düzenleyin.
İşte bu kadar.
Ama dikkat etmemiz gereken bir nokta var.
Sözü geçen "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizini Hamachi ve Sabit İp serverlar için geçerlidir.
VPS veya Dedicated ise "/usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/" dizini yerine şu dizin üzerinden işlemleri yapmanız gerekmekte.
Çok Teşekkürler Paylaşımların Bomba Gibi! yeni adminleri çok mutlu ediyorsun haberin olsun (Yeni adminler derken Turkmmo dan bahsetmiyorum yanlış anlşılmasın yeni sw kuranlardan bahsediyorum)