HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Bunlar 1 Kaçı..
1- Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim
Çünkü Bu CaN sENİnle YaşIyO...
2- Sen benim içimde kalan nefes
Anlatamadıgım duygularımsın
3- kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm
elbet kavuşuruz bekle be gülüm
tek sana aittir kanayan şu gönlüm
ben yolumu çoktan çizdim
ya sen yada ölüm
aşkım
4- Sen dardaysan ben zordayım
sen ateşteysen ben kordayım
bir gün bu dünyadan göçüp gidersen
BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM
5- SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...
6- BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...
7- INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER
HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.
8- SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..
9- GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR...
10- GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP
YANAKLARINDAN
11- SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS
AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI...
12- HUZUNLERI KARLARA YAZDIM
GUNES CIKINCA ERISIN DIYE
SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE...
13- AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...
14- En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme
unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.
15- Gülmek senin için bir tutku olsun
olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
16- Biliyor musun
seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin.
17- Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem.
18- Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..
19- Hani gözler vardır ya sözleri anlatır
hani sözler vardır ya gözleri ağlatır
hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır...
20- Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır
21- Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
22- Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma
zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
23- Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam
gözümden akacak yaş olsan ağlamam
kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
24-Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden
Kapanırsa Gözlerim Aşkından
Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ...
25- Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen
bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
26- Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
27- Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
28-Eger birgün gelir beni unutursan
bilki silahim artik belimde degil elimde
ama ici bos
cünkü kursunu beynimde....!!!
29- YAPRAKLAR DOKULUR
GULLER SOLABILIR
SENI HERKES UNUTABILIR
BEN ASLA!
30- sana gelemediğim gün
bilki öldüğüm gündür....!!!
31- akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime
varsın deli desinler
dünyalar benim olsun..
32- Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez.
33- Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur
ancak mezarda biter.
34- Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var
Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..NasıLL
Büyük bir msn nick arşivi.Tek kelime olanıda var upuzun cümleliside.Seç beğen kullan...
Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.
Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.
Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.
yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.
Vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular."
BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.
ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşü?d? •$1is????u?u? •$47dö?? •$1?i? •$47y??ı •$1s??i?L? •$47??p?ı
…
BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.
bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...
"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"
çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek
köşeye oturmuş esrar çeken
çarşaf paketi cebinde gezen
canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BENi! HATIRLA S.S.M
BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.
SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK S.S.M.
YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.
SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.
Seni düşünür
seni özlerim
sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla
bir son bahar serinliğinde… Seni
senden uzakta
sensiz
seninle yaşıyorum… S.S.M.
sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa'da Destan Yazdi Aslanlar
fatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!
Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek...
Bir Gun Herkes Fenerli Olacak
Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli...
Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler...
1905 Te Dogdu Askimiz
sari Kirmizi Akar Kanimiz
cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye
Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis
Haydi Fenere De Bir Alkis.
Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay
Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..
Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk
sarinin Yanina Kirmizi Koyduk
yillardan Beridir Hep Senin Olduk
cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin
Gercekleri Tarih Yazar
Tarihide Galatasaray.
Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine..
Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay..
*Yerlerde Surunduk
Cok Gece Uyumadik
Stadin Onunde Betonda Yattik
*Stadlarda Ismim
Kalelerde Resmim
Vazgectim Hayattan Besiktas'im Icin
Oyle
*Bir Sevda Ki Tarif Edilemez
Kalplere Yazmisiz
Inan Hic Silinmez
Dunya Hep *Donuyor
Omrumuz Bitiyor
Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor!
*Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay
yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray...
*Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi
sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi...
*Fenerli Olmak Ayip Degil
Yeterki Caktirma..
*Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..
*Kalplerde Yildiz
gonullerde Ay
Sampiyonsun Galatasaray
*Cim Bom Bom'um Benim Biricik Sevgilim
Soyle Senden Baska Kimim Var Benim
*Seninle Aglarim Seninle Gulerim
Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.
1- Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim
2- Sen benim içimde kalan nefes
3- kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm
4- Sen dardaysan ben zordayım
5- SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...
6- BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...
7- INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER
8- SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..
9- GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR...
10- GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP
11- SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS
12- HUZUNLERI KARLARA YAZDIM
13- AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...
14- En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme
15- Gülmek senin için bir tutku olsun
16- Biliyor musun
17- Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem.
18- Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..
19- Hani gözler vardır ya sözleri anlatır
20- Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır
21- Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
22- Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma
23- Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam
24-Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden
25- Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen
26- Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
27- Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
28-Eger birgün gelir beni unutursan
29- YAPRAKLAR DOKULUR
30- sana gelemediğim gün
31- akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime
32- Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez.
33- Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur
34- Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var
Büyük bir msn nick arşivi.Tek kelime olanıda var upuzun cümleliside.Seç beğen kullan...Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.
Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.
Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.
yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.
Vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular."
BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.
ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşü?d? •$1is????u?u? •$47dö?? •$1?i? •$47y??ı •$1s??i?L? •$47??p?ı
…
BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.
bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...
"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"
çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek
köşeye oturmuş esrar çeken
BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.
SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK S.S.M.
YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.
SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.
Seni düşünür
Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek...
Bir Gun Herkes Fenerli Olacak
Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler...
1905 Te Dogdu Askimiz
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye
Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay
Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk
Gercekleri Tarih Yazar
Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine..
Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay..
*Yerlerde Surunduk
*Bir Sevda Ki Tarif Edilemez
*Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay
*Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi
*Fenerli Olmak Ayip Degil
*Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..
*Kalplerde Yildiz
*Cim Bom Bom'um Benim Biricik Sevgilim