Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Manipülasyon Eğitimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

alimania

Level 8
TM Üye
Üye
Konular
1,201
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adım 1

Kadın Stok açın ve ondan Lady ayıklayın. Herkes bunu yapmak için kendi yöntemi vardır. Ben genellikle Kenarları Daralt'a ile Hızlı Seçim Aracı kullanın. Aşağıda sık sık Kenarları filtrele için kullanabilirsiniz ama görüntüden görüntüye değiştirmek unutmayın ayarları görebilirsiniz.
01-Refine-Edges.jpg

Eğer filtrele Gördüğünüz gibi kenarları daha iyi bir seçim var yardımcı olur. Daha sonra bunu düzeltmek gerekir çünkü saç için mükemmel bir birine sahip gerekmez.
Adım 2

Şimdi Saç ve Cilt rafine var. Herhangi bir nokta fırça indirin ve (yüklemek > Bu bir örnektir, ancak kullanabilirsiniz İstediğiniz bir).
Şimdi% 85 ve% 95 arasında bir Dayanımlı Smudge Tool kullanmak zorunda. Bunu penye takdirde gibi saç dağılmaya nokta fırça kullanın. Bunu istismar etmeyin ya da sonucu sahte bir saç olacak.
03-Hair.jpg

Pürüzsüz bir cilt için bu kez yine Smudge Tool ve yumuşak bir yuvarlak fırça seçin. Mukavemet yaklaşık 12%. Bir orta boy seçin ve aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi cilt çevrelerin hareketleri yaparak dağıtın. Eğer Lady ile bitirdiğinizde sonucundan memnun olduğunda.
04-skin.jpg

Adım 3

Arka plan resmi açın ve Lady tabakasının altına yerleştirin. Sahne düzeltmek için (CTRL + T) Transform.
05-bg.jpg

Şimdi arka plan geliştirmek istiyorum. Yani iki kez yinelenen ve (Opacity% 80) Multiply ilk ve Screen ikinci karışımı değiştirin.
06-bg2.jpg

Adım 4

Bayan ile bir altında bir katman oluşturun. Yumuşak bir fırça ve Beyaz renk seçin. Bayan etrafında biraz ışık boyayın. Sonra Soft Light katman ayarlayın.
07-light-behind-her.jpg

Adım 5

Biz, renk düzeltme ve birlikte görüntüleri karıştırmak için bazı ayarlamalar katmanlar eklemek için gidiyoruz.
1 Siyah & Beyaz:. 'Otomatik' düğmesini tıklatın. Saydamlık ayarlayın ve 80% oranında doldurun.
2 Ton / Doygunluk:. Master (Doygunluk -12), Kırmızı (Doygunluk 28).
. 3 Renk Dengesi: Shadows (-4 0 +9) Midtones (-16 0 13) Maç Özeti (-5 0 +9)
09-after-adjustments.jpg

Adım 6

Biz biraz ışık eklemek gerekir. Ben aşağıda size göstermek için gidiyorum 3 kat kullanarak yaptım. Siyah arka plan sen bu yüzden çoğaltmak değil mi ne olduğunu görmek için sadece!
1. Ben Opacity Soft Light katman ayarlama ışık boyalı ve 80% oranında doldurun. (Beyaz Renk).
10-light1.jpg

2. Ben Opacity Soft Light katman ayarlama ışık boyalı ve (# ced4e6 renkli)% 70 doldurun.
12-light2.jpg

3. Başka Yumuşak Işık tabakası ancak% 100. Gördüğünüz gibi renkler beyazdan # bfc4da değişir.
14-light3.jpg

Adım 7

Yeni bir katman oluşturun ve orada Suluboya Doku koydu. Bu Desaturate ve Opacity Soft Light olarak ayarlayın ve% 70 olarak doldurun. Biz bayan üzerinde doku etkisi istemiyorum. Öyleyse bu katmanı bir maske ekleyelim. Doku (siz değil bayan ile birinin üzerine maske katmanı açık olduğundan emin olmak) gizlemek için bayan üzerinden düşük donukluk fırça ve siyah renk boya ile.
16-mask.jpg

Adım 8

Üç arka plan katmanları üzerinde yeni bir katman oluşturun ve orada Bulutlar doku koymak. Sonra Opacity ile Soft Light olarak ayarlayın ve 80% oranında doldurun.
18-clouds.jpg

Bir satır var yukarıda Gördüğünüz gibi biz silmek zorunda. Biz önceki adımlarda bu katmanı bir maske ekleyin ve maske üzerine yumuşak bir fırça boya ile oldu gibi. Ben bugüne kadar Siyah renk ve sonucu ile boyanmış nerede Aşağıda görebilirsiniz.
20-maks-for-line.jpg

Adım 9

Şimdi diğer bazı ayarlamalar yaptı. (Her şeyden).
. 1 Titreşim: Titreşim +85; Doygunluk -7
2 Eğriler:. Ben yeşil biraz azaltmak
22-curves.jpg

. 3 Ton / Doygunluk kontrastı vermek için: Doygunluk -100 ve karışım moduna Soft Light. Sonra bu ayarı çoğaltmak (CTRL + J) ve% 50 Saydamlık ayarlayın. Sonuç aşağıda.
23-after-sdj.jpg

10. Adım

Kullanıcı makyaj biraz da eklemek isterim.
Yeni bir katman oluşturun ve Soft Light olarak ayarlayın. Rengi # 314270 seçin ve gözlerde makyaj boyayın.
24-makeup1.jpg

Yeni bir katman oluşturun ve Opacity% 75 ile Overlay olarak ayarlayın. Rengi # 314270 seçin ve gözlerin üst kısmında diğer bazı makyaj boyayın.
26-makup3.jpg

# 314270 renk ile kızarıyor yapmak Soft Light olarak ayarlanmış yeni bir katman oluşturun.
28-makeup5.jpg

Adım 11

Yeni bir katman oluşturun ve aşağıda gördüğünüz gibi orada Sparkle doku koymak. Bu katmanı bir maske eklendi ve ben istemedim bazı bölümleri silinmiş.
30-sparkle.jpg

Opacity% 80 ile Soft Light Doku ayarlayın ve% 75 doldurun.
32-after-sparkle.jpg

Aşama 12

Diğer iki ayarlamaları katmanı.
1. Seviyeleri
33-levels.jpg

2. Eğrileri
34-curves.jpg

Bu sonuç:
35-after-adj.jpg

Adım 13

Şimdi önemli bir adım: Dodge ve Burn.
Yeni bir katman oluşturun ve% 50 gri (Edit> Fill> 50% Gray) ile doldurun. Overlay tabakası ayarlayın. Şimdi ışıklar ve gölge eklemek için hazırız. Ben boyalı nerede Aşağıda görebilirsiniz.
36-db.jpg

Gölgeler için ben genellikle Aralığı Midtones,% 10 ve% 20 arasında Pozlama ile Burn Tool kullanın. Işık için Burn Tool için aynı ayarları ile Dodge Tool kullanın. Eğer beyaz kısımlarını görmek nerede ben vurgular oluşturulan anlamına gelir. Ben% 6 ve% 15 arasında Aralığı zirveler, pozlama ile Dodge Tool kullanılır. Fırça boyutu size boyayacak alanlar bağlı olarak değişir.
37-after-db.jpg

Bu adımı görüntü o yüzden dikkatli olun çok değiştirebilirsiniz olduğunu görebilirsiniz!
Adım 14

Önayarlarını Doğrusal seçerek bir Curves Ayarlamalar Katman ekleyin.
38-curves.jpg

Adım 15

Son adım. Yeni bir katman oluşturun ve Opacity% 85 ile Soft Light olarak ayarlayın. Büyük bir yumuşak fırça alın ve görüntü etrafında bir skeç boyayın. Ben boyalı İşte burada görebilirsiniz. (Beyaz arka plan nerede göstermek için sadece).
40-vignette.jpg

Final sonucu

final-result.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri