mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Exp korumas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordmordd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 567

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar m2-tr ye yeni exp koruma yüzügü geldi yüzük aktif edildiginde exp 0 lancak mmomt2 ye de bu yüzükten gelse bence gayet güzel olur düşük lvl lerde exp çok geldigi için abonoz küpe gibi itemler için + basma düşürüken çabuk lvl atlıyor item düşürmek zorlaşıyor ve item para kasan arkadşlar içinde bu yüzügün gelmesi çok daha iyi olur

Son derece katılıyorum para kasma charım var doyumda para kasıyorum iyi güzel para geliyor ama 3 pelerin bastığımda köye gitmek zorunda kalıyorum.
Çok uzun süre oluyor ve seri olmamı bozuyor burda MMOMT2 GMleri görüyorsa lütfen bu fikri değerlendirip geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Türk serverinda nesne market tarzı bişey vardı envanterde.Buna benzer 2 tane özel depo benzeri olay yapılabilir aslında.Birisine bastıgında exp sıfırlanır,diğerinide satıcı tarzı gereksiz itemleri satmak adına düşünülebilir.İşe yaramayan itemler çok düşüyo sürgünde hem onları satmış oluruz hemde exp için aleenia ya gidilmesine gerek kalmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri