HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu konumda WWE'nin son zamanlardaki gelişimleri,başarıları,hataları,düşüşler vb..Konuları değerlendireceğiz.
WWE çok büyük bir kuruluşdur.Amerikan güreşinin başlangıcı kabul edilir ve hala güreş federasyonlarında 1. sıradadır.Kapanana kadarda düşeceğini sanmıyorum.WWE her sene değişim göstermiş ve bu değişimlerin tamamı başarılı olmuştur.Bazı senelerde azar azar gıdım gıdım da olsa her sene reytingleri artmıştır.WWE son zamanlarda eskilere göre reytinglerde gerileme göstermiştir.Bu göstergenin %20'si İmpact Wrestling'in gelişimidir.WWE'nin kaybettiği değerli süperstarları İmpact Wrestling kazanmıştır.Ve bu kazanış reytinglerin ilerlemesine neden olmuştur.WWE 2008 ve 2011' başlarına doğru reytingleri eski haline gelip dahada ilerlemiştir.Bu 2008-2011 arası reyting düşmesinin başlıca nedenlerinden birisi süperstar kaybıdır.Bir sürü süperstar kaybetmiştir bazıları değersiz olsada örn Shad,Luke gallows,Husky Harris.Bunların yanı sıra oldukça değerli süperstarlarıda kaybetmiştir.Örn Jeff hardy,Mrs Anderson,Ric flair,Aj styles,Hulk Hogan gibi birçok süperstarı kaybetmiştir.WWE bu süperstarlara ilgisiz kalırken İmpact wrestling ana kemerlere kadar yükseltmiştir.Reyting kaybetmenin 2. nedeni ise senaryo yetersizliğidir.İyi feudların olmayışı wwe bıktırıp bizi tna izletmiştir.Senaryo konusu çok çok önemli bir konu olup WWE bu kaybını Nexus senaryosunda telafi etmiştir.Onca feudu 1 feuda sıkıştırıp yani 1 feudla telafi etmiştir.Bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi feud sıralamasında ilk 5'e girebilecek bir senaryoydu WWE'nin senaristlerini bize iyi bir senaryo yarattığı için teşekkürlerimi sunarım.Bunun yanı sıra son 1 sene içinde olan Cena vs Rock feudu da iyi işler kazandıracak gibi...WWE'nin reytinglerde düşüşlerde 3. sırada ana kemerlerin hep aynı kişiye gitmesi ve farklı bir kişi olursada çaylak biri olup genelde mitb ile kazanmasıdır.Geriye baktığımızda John cena,HHH,Randy Orton,The miz 1 kere olmasına rağmen çok uzun süre kaldı ve sıktığı tescillenmiştir.Sheamus,Ben Sheamus saymasamda istisnalar arasındadır.Genelde bu 5'liden biri kazanır oranıda %80 olur.Ve mitb kazanan kemeri garanti alır.Şu sıralar Punk'da iyi bir süperstar olmasına rağmen ilk WWE şampiyonluğu değerini bilsin.Neden bu kemerler Chris jericho,Dolph Ziggler,Kofi Kingston,Big Show'a gitmesin?Daha çok aday var bunlar bir kısmı...Bunlara Rağmen WWE son zamanlarda kazandığı reytinglerde gerek Nexus olsun,Gerek the corre gerek Cena vs Rock gerek İt begins,Bir sürü reyting kazandırıcı hamle yapıp başarılı oldu bakalım ilerki zamanlarda ne olacak ama benim kanaatim WWE eskisinden bile daha başarılı olacak çünkü yeniliği benimseyen bir yapısı var ve hersene gelişiyor.Tna'da bu yok.WWE'nin houseshowlarda yaptığı ringler ring içi aksiyonlar.Ambiyanslar bile Tna'nın normal haftalık şovlarını geçtim Ppvlerinden bile daha iyi.Özet olarak gelirsek WWE için iyi günler görünüyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)