- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bir oyuncu oyun bilgisi ve kabiliyitene güvenmeyip de ! edit itemlerden durduk yere masraf çıkartarak illede jupiterde edit gelsin diye emek harcamadan kolay yoldan char kasmayı istemesi kadar büyük bir saçmalık olabilir mi ? Nedir derdiniz ? oynamayı bilmiyorsan çık git veya edit satış olan serverar var mmomt de ! oraya git ! 2 günde kas 100 lvl oyna editle! niye edit satışı yok diye gelen milletin midesini bulandırıyorsunuz ? ben hem yönetime hem de edit isteyen zihniyete mana veremiyorum ! bu gün bir kişi kayıptır basit gelir yarın o kayıp bin kişi olur ! ince hesap kaliteyi arttırır aynı şekilde de kaliteyi düşürür ! bunları düşünmenizi tavsiye ediyorum !
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Edit satış oranları yüksek olmayacak deniliyor ! hadi diyelim 15/10 oranında yaptınız ! peki yarın öbürgün daha yüksek bir oran çıkartırsanız önceden alanların sıkıntısını çekebilecek misiniz ? veyahut da edit satışı yaptığınız sw ler gibi yüksek fiyattan satış yaparsanız haksızlık olmaycka mı
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
mavorerma Kardeşim Ben Sana Yürekten Katılıyorum Ama Anlamazlar Bunlar Birde Oyunu Kapattılar Durduk Yere Hiç Bir Şey Yazmadan Çizmeden Bilgi Vermeden 0yun Kapalı Giremiyoruzda Artık
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Jüpiter serveri açılmadan önce edit geleceği kararlaştırılmıştı zaten.
Sunucular için her ay ödeme yapılıyor. Bunun karşılanması için de edit satışı olucak.
Bunun gibi geçenlerde diyen birisine admin madem öyle sunucu parasını edit istemeyenler karşılasın demişti.
Edit de şöyle olucak normal %30 değerlerde değil %15 gibi vs.
Ayrıca emek serverimiz Mars var. İstemeyenler orada oynarlar...
Sunucular için her ay ödeme yapılıyor. Bunun karşılanması için de edit satışı olucak.
Bunun gibi geçenlerde diyen birisine admin madem öyle sunucu parasını edit istemeyenler karşılasın demişti.
Edit de şöyle olucak normal %30 değerlerde değil %15 gibi vs.
Ayrıca emek serverimiz Mars var. İstemeyenler orada oynarlar...
- Konular
- 4,879
- Online süresi
- 1h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- -295
- DevLira
- 0
Bununla İlgili Yeteri Kadar Tartışıldı, Görüş Alinip Karar Verildi..
Öncelikle Artık Çok Geç Market Açiliyor.
Editsiz Server İsteyenler İçin Mars Serverimiz Var. Ve Edit Satışı Olmayacağı Garantisi de Var. Oyunun Düzenini Doğrudan Etkileyecek Editler Olmayacak. Bu Yüzden Abartılmasına Lüzum Yok.
Öncelikle Artık Çok Geç Market Açiliyor.
Editsiz Server İsteyenler İçin Mars Serverimiz Var. Ve Edit Satışı Olmayacağı Garantisi de Var. Oyunun Düzenini Doğrudan Etkileyecek Editler Olmayacak. Bu Yüzden Abartılmasına Lüzum Yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)