B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hamachi - 250 Level Sorunu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ernac

Level 4
TM Üye
Konular
42
Reaksiyon Skoru
25
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
88
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Hamachi Server kurdum ancak level sınırını bir türlü yükseltemedim.
Siteden yeni bir server dosyası indirdim denedim olmadı.
game dosyası indirip Fillezillada yerine attım yine olmadı. Formu aradım bir çok game dosyası var oma çoğu sorun yarattı. Hamachi server için nasıl yapıldığını çözemedim bir türlü. 99 levelde kaldı yukarı çıkmıyor

Amacım 1 lvl başlayacak, 250 ye kadar destekleyecek.

Belki ben yanlış bişeyler yapıyorumdur. Hamachi server için detaylı anlatım varmı; video veya resimli anlatım, yada sağlam game dosyası linklerini verebilirseniz sevinirim.
Herkese iyi formlar...

RenNy38 emin ol araştırmaktan canım çıktı. Yukardada yazdım sanırım görmedin. 3-4 tane indirdim ama olmuyor. Dosyayı değiştirdiğimde server hataya düşüyor. Aslında nerde yanlış yaptığımı bulamıyorum. Örneğin;
Server dosyamda sorun olabilir düşüncesi ile dün verdiğin linkten TitanMT2 Server Files !!!! 2012 SF! Her Özellik Mevcut !! başlığında yeni bir server dosyası indirdim. Sayfada oyun için mini pack ve exe dosyasıda mevcut (Büyük pack dosyasını indiremedim link açılmıyor). Tamamen sayfada verilen linklerdeki dosyalardan kurdum herhangi bir oynama yapmadım. Ama server açılmıyor bir türlü. "connection refused" sorunu veriyor. O sayfayada yazdım sorunu. Millet nasıl yapıyorsa girebiliyormuş. Açıklama yapanda yok. Ama nedense bu gibi dosyaları yayınlayanlar reklam yapıp dahada görünmüyorlar.

Ben bu işlerde biraz acemiyim. Benim amacım localde kendi bilgisayarımı server yapmak ve yanlız başıma, Metin2 TR tadında görevler felan yani, rahatça oynamak. Hamachi kurma sebebim ise belki arkadaşlarımdan katılanlar olur diye. Hepsi bu.

İlginize yinede teşekkür ederim.
Herkese iyi formlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri