HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selamün aleyküm
beyler ben böle bi hata alıyorum net yawaş oldugundan metin2yi güncelleyemedim bi yardımcı olurmusnuz
pack/root.epk
hatası metin2 yi güncellemeden nasıl halledebilirim net yawaş vodafone oldugu için cafede metin2 yasakmış silmişler birisi güncel bi pack dosya yükleyip link verebilirmi
acil ++ rep vericem ne olur yardım

lütfen birisi güncel pack yüklesin link ya özelden yada msn me gönerebilir girdim42@hotmail.com lütfen yardım olun
admin konumu kilitme sonra kilitle
beyler ben böle bi hata alıyorum net yawaş oldugundan metin2yi güncelleyemedim bi yardımcı olurmusnuz
pack/root.epk
hatası metin2 yi güncellemeden nasıl halledebilirim net yawaş vodafone oldugu için cafede metin2 yasakmış silmişler birisi güncel bi pack dosya yükleyip link verebilirmi
acil ++ rep vericem ne olur yardım

lütfen birisi güncel pack yüklesin link ya özelden yada msn me gönerebilir girdim42@hotmail.com lütfen yardım olun admin konumu kilitme sonra kilitle
Oyunu guncelleyiniz..
Bolum kurallarini okuyunuz. // Konu yanlis bir bicimde acilmis. //
http://www.turkmmo.com/metin2-teknik-yardim/1445221-bolum-icin-onemli-lutfen-okuyun-bolum.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)