Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar,
Turkmmo'da son zamanlarda açılan dini konular üzerine bir açıklama getirmek istiyorum.
Bana bir site gösterin ki footer bölümünde "Allah" yazısı olan?
"İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir."
Laf atan arkadaslar şu üstteki atasözünün anlamına baksın özellikle "Halik" kelimesine..
Yani demek istedigim o ki; bu tarz konu açanlar, forumu çekemeyen veya baska bir sitenin sahibi olan propagandacı çocuklar.
Allahu ekber yazmakla olmuyor
Sonra efenim tabi sizle dalga geçerler. Çünkü adam, korkusundan inanıyor. Kuran-ı Kerim okumayı bırak elini sürmemis..
Böyle inansanızda kendinizi kandırırsınız, İslam sizden bunu istemiyor
///////
İnanacaksanız aklınız ile inanın, ayetler bile bunu söylüyor
İnanmayanlara saygı göstermek zorundasınız.
ALLAHA emanet olun. (İnşallah, gerizekalı herifler bunu da başka yöne çekmez)
Edit/Hatırlatma: Donanimhaber'de her 3 kisiden ikisi ateist, eksi sozlugu hiç söylememe gerek yok. İnsanları dinine göre sınıflandırıyorsanız hay aklınıza o zaman..
Turkmmo'da son zamanlarda açılan dini konular üzerine bir açıklama getirmek istiyorum.
Bana bir site gösterin ki footer bölümünde "Allah" yazısı olan?
"İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir."
Laf atan arkadaslar şu üstteki atasözünün anlamına baksın özellikle "Halik" kelimesine..
Yani demek istedigim o ki; bu tarz konu açanlar, forumu çekemeyen veya baska bir sitenin sahibi olan propagandacı çocuklar.
Allahu ekber yazmakla olmuyor
Böyle inansanızda kendinizi kandırırsınız, İslam sizden bunu istemiyor
///////
İnanacaksanız aklınız ile inanın, ayetler bile bunu söylüyor
ALLAHA emanet olun. (İnşallah, gerizekalı herifler bunu da başka yöne çekmez)
Edit/Hatırlatma: Donanimhaber'de her 3 kisiden ikisi ateist, eksi sozlugu hiç söylememe gerek yok. İnsanları dinine göre sınıflandırıyorsanız hay aklınıza o zaman..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum Kuralları
Bakınız 5. madde:
5-Din, dil, irk ayrımına yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır
Forum kurallarımız bu konuda oldukça anlaşılabilir ve açıktır.
Bakınız 5. madde:
5-Din, dil, irk ayrımına yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır
Forum kurallarımız bu konuda oldukça anlaşılabilir ve açıktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...