Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Lanetlilord

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ouPsca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Eğer bu konuyu okuyorsan öteki konularda çok öttüğün gibi gibi bir cümle yaz adamsan !
Sen zırh basıcaksın sanırım mavidin kırmızı oldun boss kesmek icin 130 Lvsın azcık insan ol cadı keserken gelip kesiyorsun sonra beklıyorsun cadının canı yükseliyor dalıyorsun intikam içini bunlar he her numarada oynama aslanım yazık sana yazık oyunda ne kadar sövsende senin gibi bir adama deymez gerçekten sövmekte bize yakışmaz haddini bil para lazımsa git azrail kes oyuncuları keserek haklarını çalma intikam düşüyor adama adamı kesiyorsun alıp çıkıp gidiyorsun insanlıkmı bu gel ben sana hayatında ömrün boyunca görmediğin Birşelik para vereyim toplu aslanım azcık adam ol insan olsan vereyim düşeni sorun deil ama böyle yaptıkca emin ol herkez sana kin tutar ha cok güveniyorsan kendinede savaşçı kesme git sura kes çöl orta ch 1 git cok artistleniyorsun konularında okuyorum da adamlar 1-1 diyor git lan adamsan git inan kendimi zor tutuyorum böyle salak yerine koyuyorsun bizleri ya sizin gibi sonradan çıkmalar realde denk gelse süper olur gerçekten

tek cümlem insan doğduysan insan ölürsün ters doğduysan ters ölürsün anladın umarım lafımı seni gidi aç insan seni bir bossa tenezül eden insansın sen şantiyeci seni ! :)

iyi forumlar

Konu kilit olmasın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri