- Konular
- 1,004
- Online süresi
- 1h 40m
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- -631
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle hazır imza resimlerinin bulundugu siteye girelim.(resime tıklayın)
Sol üstte arama bölümümüz var.
Ben örnek olarak araba imzası yapmak istiyorum.
Arama bölümüne: car signature yazıyorum.Sizler car yerine istediğiniz şeyi yazabilirsiniz
"Örn : katy pery signature"
daha sonra arama butonuna basıyoruz.
Site karşımıza sonucları cıkarıyor.
Bu sonuclardan istediğimiz birine tıklıyoruz ve sayfada resimimiz görünüyor sağ tıklayıp bilgisayara kayıt ediyoruz.
Evet şimdi Photoshop'u açıyoruz.Kayıt ettiğimiz resimi tutuyoruz ve Photoshop'a bırakıyoruz.
Daha sonra gösterdiğim yere tıklıyoruz.
Son adım olarak resimin yazı yazmak istediğimiz yerine tıklıyoruz ve yazımızı yazıyoruz.İsterseniz font değiştirir ve style ile yazımızı renklendirebiliriz.
Ve sonuc arkadaşlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sol üstte arama bölümümüz var.
Ben örnek olarak araba imzası yapmak istiyorum.
Arama bölümüne: car signature yazıyorum.Sizler car yerine istediğiniz şeyi yazabilirsiniz
"Örn : katy pery signature"
daha sonra arama butonuna basıyoruz.
Site karşımıza sonucları cıkarıyor.
Bu sonuclardan istediğimiz birine tıklıyoruz ve sayfada resimimiz görünüyor sağ tıklayıp bilgisayara kayıt ediyoruz.
Evet şimdi Photoshop'u açıyoruz.Kayıt ettiğimiz resimi tutuyoruz ve Photoshop'a bırakıyoruz.
Daha sonra gösterdiğim yere tıklıyoruz.
Son adım olarak resimin yazı yazmak istediğimiz yerine tıklıyoruz ve yazımızı yazıyoruz.İsterseniz font değiştirir ve style ile yazımızı renklendirebiliriz.
Ve sonuc arkadaşlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...