- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler bayanlar IIhoqanII nickli carımı satınca oyundan artık ayrılıyorum.. Kiminizin kalbini kırmısımdır... kiminizin nefretini kazanmısımdır... kiminizin güvenini kazanmısımdır... kalbinin kırdıklarım ve nefretini kazandıklarımdan özür dilerim... güvenini ve dostluğunu kaznadığım insanlarla oyun dısında irtibatımız zaten var ve devam edecek.... Adminler farkındamısın bimiyorum ama hırsızlar yüzünden venüs bitti artık kimse venüsden zevk almıyor özellikle jüpiter acıldıktan sonra tamamen bitti... siz bu oyunda herkes tarafından hırsız olduğu bilinen insanları engellemezseniz oyunda barındırırsanız insanları oyundan soğutur bugün venüs bitti yakında diğerleri biter... Benden size tavsiye sürekli oyun içinde olun kim hırsız kim hırsız deil kendiniz görün böylelikle serverların geleceğini korursunuz
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
moderatör ya da admin değilim ama şunu söyleyebilirim galiba,
şuan mmomt2 de 4 server var.
merkür
venüs
mars
jüpiter
bu 4 server ile ilgilenirken hepsine aynı vakit ayırıyorlar....
hee şu konuda haklısın venüs serveri diğer serverlere göre inanılmaz hırsız,dolandırıcı kaynıyor...
bunları bende gözlemliyorum.
mesela örnek verebilirim :
rizeliselcuk
kahraman063
fear 55 (oyundaki adı farklı)
bu 3 kişi hırsızlıklarıyla ünlüdür.kendilerini böyle başkalarına tanıtmışlardır.
hee nasıl olsa 3günlük dünya.diğer tarafta artık attıkları o kazıklar nerelerine ..... bilemem.
..Ama şundan emin olunki onlar bu kötü yolda ilerlerken sizlerde onlara benzemeyin.Bırakın takmayın onların.konuşmayın.arkadaşlarınızı iyi seçin....
şuan mmomt2 de 4 server var.
merkür
venüs
mars
jüpiter
bu 4 server ile ilgilenirken hepsine aynı vakit ayırıyorlar....
hee şu konuda haklısın venüs serveri diğer serverlere göre inanılmaz hırsız,dolandırıcı kaynıyor...
bunları bende gözlemliyorum.
mesela örnek verebilirim :
rizeliselcuk
kahraman063
fear 55 (oyundaki adı farklı)
bu 3 kişi hırsızlıklarıyla ünlüdür.kendilerini böyle başkalarına tanıtmışlardır.
hee nasıl olsa 3günlük dünya.diğer tarafta artık attıkları o kazıklar nerelerine ..... bilemem.
..Ama şundan emin olunki onlar bu kötü yolda ilerlerken sizlerde onlara benzemeyin.Bırakın takmayın onların.konuşmayın.arkadaşlarınızı iyi seçin....