InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Boksta cesaret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralkrakos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kralkrakos

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
53
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler herkese iyi akşamlar ben 14 yaşındayım 8 aydır boks yapyıom ama cesaret yok bende ya adama dalamıyorum 1 martta istanbul şampiyonası var gircem ama güzel bi dayak yemekten korkuyorum :D maçta adama kitleniyom hiç vurmuyom sadece eskiv falan kaçıyom yumruklardan ama cesaretim yok boksa başlamadan önce kiloluydum 87 kiloydm boym 1,79 falandı şimdi 70 klyom boyum 1,82 1,83 civarı sağlamım ama vuramıyom cesaret yok lütfen bi yardım edin ringte kendimi düşündükçe kalbim yerinden çıkıyo boksa başlamadan önce asosyal birisiydim sırf evde ye iç pc dışarda kavga etmedim böle doru düzgün o yüzden psikolojik bi korku var atamıyom bunu üstümden çok yazdım dimi lütfen önerilerinizi söyleyin:l04:

bu arada iyicede kum torbası değilim vuruyom ama daha fazla adama girmek istiyorum bana girmeden vuramam fazla cesaretim yok :(

Son düzenleme:
(: adam olduğunu düşünerek vuramıyorsan karşındakinin kum torbası olduğunu düşün belki işe yarar yada şöyle düşün; sen ona vurmazsan nasılsa o sana vuracak dal gitsin :D

Şeytanın bacağını kırıp gözünü karartman gerekiyor. Kavgayı kimseye önermiyorum zaten, sportif açıdan salonda küçük maçlarla saldırıya başlayabilirsin. Bu tarz sporlarda galibiyet düşünen biri Orhan Doğan taktiği uygulamalı diye düşünüyorum. Patrice Quarteron gibiler dışındakiler için kesinlikle işe yaramakta :)

tşk ederim denicem +repledim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri