bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Neden uzman olamıyorum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mystery42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlıktan anlarsınız..

Neden uzman üye olamıyorum ?

1. nedenim ;

Kendime ait 35 alıntı yapılmış 41 konum var ve bu kendime ait olanların bir çoğu oyun çözümleri-yamaları-incelemeleri bölümü.

Şimdi bu konuların çoğunluğu üyelere büyük yarar sağlamıştır ve bir sorun vardır ki çözümü internette sadece ben de vardır Pes 2012 Oyundan atma sorunu çözümü.

2.nedenim ;

Oyun çözümleri-incelemeleri bölümünde sadece alıntı yapıp konu kasan ve bu yolla uzman üye olan 10-15 arkadaş var.Bakın adam sadece diğer sitelerden aynen alıp kopyala-yapıştır yoluyla 400-500 konu kastı.Bunun belli olmaması için de başka bölümlere de aynı yöntemle konu açıyor.

Güzel bir üyemizin tavsiyesi var:Neden ben olmayayım diye kendinize sorun diyor.Sordum.Ama cevap bulamadım.O yüzden de böyle konu açtım.Biliyorum baştan savma 2 -3 cevap verip konuyu kilitleyeceksiniz ki zaten bundan sonrada uzman olma şansım %10ken %0 oldu :).Olsun.Benim gibi olan eminim en az 50 üye vardır..

İyi günler..

Uzman üyelik gerekçelerimiz.

Forum yönetimine girmek için yeni kural gereği artık uzman üye olmak gerekiyor. Deneme moderatör adayları uzman üyeler arasından seçilecek.

Uzman Üye Olmak İçin
En az 500 mesaja sahip olmalısınız,
Belirli düzeyde kaliteli konu paylaşmış olmalısınız. Ordan burdan aldıklarınız değil kendi hazırladıklarınız bizim için daha değerlidir,
Diğer üyelere elinizden geldiğince yardımcı olmalı, sorunlarını çözmek için gerekenleri yapmış olmalısınız.

Kısaca forumda aktif bir üye olmalı, paylaşımlarınızla, yardımlarınızla öne çıkmalısınız.

Eğer ben bu özelliklere sahibim diyorsanız TÜM PAYLAŞIMLARIM bölümünde bir konu açıp tüm paylaşımlarınızı paylaşmalısınız.

Ve ardından şu konu altından paylaşımlarınızı sunduğunuz konunun linkini göndermeniz ve beklemeniz gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri