HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar bildiğiniz üzere www.mt2sunucu.com un sahibiyim ve sitemi ilk kurarken ufuk akın adlı kişiye kurdurmustum ve bu konuda hiç bilgim yoktu ve siteme whmcs kurdu ve lisansım vardı tema da kurdu ve kurdugu temayı highteknoloji.comdan çalmıs ve benim haberim yoktu tema kendisinin sandım ve dün telefona 1 arama geldi highteknoloji.com dan yasal işlem baslatıyoruz dediler temamızı çaldınız dediler ve temalarının içine koydukları 1 kaç tane kod ile siteme erişimi durdurdular sonra avukat aradı ve benim görevim size en yüksek cezayı almanızı sağlamak dedi sonra tekrar firma çalısanlarından semih abi aradı ve durumu anlattım dediki bana o zaman ufugun bilgilerini ver bizde ufuga 1 oyun oynadık ve www.highteknoloji.com temasını 45 tl den satarmısın diye sorduk oda hemen tamam dedi ve temayı www.highteknoloji.com dan çekti tabiki semih abi de hemen log kayıtlarını ip adresini msn konusmalarını vs. vs. çekmiş ben dogru konustugum için ve semih abiyi ailemle görüştürdüğüm için olaydan sıyrıldım fakat ufuk 3 ay kadar sürecek 1 dava ile birlikte 10 bin tl yi geçik ceza alacakmıs size tavsiyem aktifbilisimden para vermeden almadıgınız temaları kurmayın veya piyasada bedavaya verilen temalardan kurun hiç paranız yok ise lisans almaya felan vizra kullanın basınız ağrımasın bu arada ufuk akının forumda ki ismi QweStyle dir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...