Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Edit seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 596

BQZQKOZBOZ

Level 7
TM Üye
Konular
243
Reaksiyon Skoru
240
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şaman »

- Büyü hızlı ve zekalı editlere dikkat etmeliyiz. Daha çok bunlara özen göstermeliyiz.

- Çan seçiminde ise; Ortsuz çan almaya özen gösterin, büyü hızlı ve zekalı.

- Aynı zamanda çok vurmak istemiyorum ama bana hiç vuramasınlar istiyorum diyorsanız, savunma edit almaya özen gösterin. Bu seçimide "%20 Savaşçı korunması" gibi tercih edin. Çünkü bu özellik çift-el'ede, kılıç savunmasınada büyük katkı sağlar.

Ninja »

- Çeviklik, sersemlik ve delici editler almaya özen gösterin. Eğer okçu iseniz büyü hızınada önem vermeyi unutmayın sakın.

- Ninjada savunma edit tercihim. Delici olduktan sonra, karşı rakip full edit olsa dahi, düz vuruşlarınız delici ile 1k ya yakın vurmaktadır. Savunma olduğu için karşı taraf size vuramaz. Ama diyorsanız ki ben çok vurmak istiyorum, editlerlede çok düello atmam diye atak edit tercihiniz olsun. Sakın ama sakın unutmayın delici, çeviklik, sersemletmeyi yine.

Savaşçı »

- Daha ayrıntılı bir açıklama yapıcağım. Zihinsel savaşçılardan başlamak isterim:
Evet arkadaşlar, zihinsel bir savaşçımıza edit dizmek istiyorsak, deliciye önem vermiyeceğiz. Düz vuruşlarımız pek olmuyacak. Kritik, çeviklik., güç tercihimiz olsun. Aslında zihinsel savaşçıda atak edit daha iyi diye düşünenler var. Haklı olabilirsiniz. Ama rakip full edit olduktan sonra bir anlamı kalmaz bu editiniz. Benim görüşüm, fazla edit alımında hem atak edit, hemde saldırı edit düşünün. Ama eğer çok fazla param yok. Ama yatmayıda yediremiyorum diyorsanız, savunma edit tercihiniz olsun. Çevikliği neden söyledin derseniz. Eğer karşıdaki büyülü silah bir sura ise size vurmasını daha çok azaltıcaktır.

Bedensele gelince: Bedenseldede, sersemletme, güç, delici'ye önem verin. Bedenseldede tercihim ninja taktiği gibi savunmadır. Deliciniz ile karşıdaki rakibi rahat bir şekilde öldürebilirsiniz.

Sura »

- Surada seçiceğiniz özellikleri tabii bilmeniz gerek. Büyü hızı, zeka, delici veya kritik. Büyülü silah iseniz delici ve kritiğe önem verin. Bana sorarsanız kesinlikle kara büyü skillerini seçmeyin. Neredeyse tüm editlerde Büyü savunması eklentisi mevcut bu nedenden dolayı 60 level full edit bir ninja eğer büyü savunmalıysa sizi alabilme ihtimali olur. Fakat büyülü silahsanız, karşınızda hiç bir güç duramaz..

- Açıcağınız ilk Perfect Master, Saldırılardan sonra (Büyülü Keskinlik) gibi, büyü çözme olmalıdır. Çünkü, büyü çözmeye hiç bir savunma işlemez. Karşınızdaki full edit olsa dahi büyü çözme en az 3 K, en fazla 9,8K vurur. Kritik 16k-18k arasında değişir.

Benim verebileceğim bilgiler bu kadar. Seçimi yapmak size kalmış.

İyi oyunlar, iyi forumlar.. :l04:

__BQZQ__

Yerı burası degıl .

Yanlış yer . !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri